Herkese merhaba arkadaşlar 2020 yılı için TYT sınavına çalışmak amaçlı hepsiburada.com sitesi üzerinden Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2' nin kitaplarını sipariş verdim.
Fakat benim evime gelen sadece tek bir kitap oldu oda Matematik 2 kitabı yani anlayacağınız 1 hala gelmedi.
Şimdi aşağıya fotoğrafları bırakıyorum bakarsınız rezilliğe.
1. fotoğrafta verdiğim siparişleri görüyorsunuz antrenmanlarla matematik 2 kitabı teslim tarihi 31 mayıs yazmışlar ona eyvallah tam 31 mayısta elimde oldu kitap ama antrenmanlarla matematik 1 kitabına da teslim tarihi 31 mayıs yazmışlar ve hala kitabı hazırlamamışlar bile hazırlanacak kısmında duruyor kitap.
Fakat benim evime gelen sadece tek bir kitap oldu oda Matematik 2 kitabı yani anlayacağınız 1 hala gelmedi.
- Hepsiburada sitesinden müşteri hizmetlerine mesaj attım geri dönen olmadı.
- Daha sonra mail adreslerini alıp mail attım yine cevap vermediler.
- Daha sonra WhatsApp iletişim adreslerine yazdım ondada geri dönüp ilgilenmediler.
Şimdi aşağıya fotoğrafları bırakıyorum bakarsınız rezilliğe.
1. fotoğrafta verdiğim siparişleri görüyorsunuz antrenmanlarla matematik 2 kitabı teslim tarihi 31 mayıs yazmışlar ona eyvallah tam 31 mayısta elimde oldu kitap ama antrenmanlarla matematik 1 kitabına da teslim tarihi 31 mayıs yazmışlar ve hala kitabı hazırlamamışlar bile hazırlanacak kısmında duruyor kitap.