Hepsiburada.com Rezaleti

Routinues

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Herkese merhaba arkadaşlar 2020 yılı için TYT sınavına çalışmak amaçlı hepsiburada.com sitesi üzerinden Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2' nin kitaplarını sipariş verdim.

Fakat benim evime gelen sadece tek bir kitap oldu oda Matematik 2 kitabı yani anlayacağınız 1 hala gelmedi.

• Hepsiburada sitesinden müşteri hizmetlerine mesaj attım geri dönen olmadı.
  • Daha sonra mail adreslerini alıp mail attım yine cevap vermediler.
  • Daha sonra WhatsApp iletişim adreslerine yazdım ondada geri dönüp ilgilenmediler.
Öğrenci adamız ve matematik 1 kitabi olmadan 2 kitabına başlayamam çünkü bütün konular sıralı gidiyor.

Şimdi aşağıya fotoğrafları bırakıyorum bakarsınız rezilliğe.

1. fotoğrafta verdiğim siparişleri görüyorsunuz antrenmanlarla matematik 2 kitabı teslim tarihi 31 mayıs yazmışlar ona eyvallah tam 31 mayısta elimde oldu kitap ama antrenmanlarla matematik 1 kitabına da teslim tarihi 31 mayıs yazmışlar ve hala kitabı hazırlamamışlar bile hazırlanacak kısmında duruyor kitap.

72185
72186

Isaac42

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,525
Herkese merhaba arkadaşlar 2020 yılı için TYT sınavına çalışmak amaçlı hepsiburada.com sitesi üzerinden Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2' nin kitaplarını sipariş verdim.

Fakat benim evime gelen sadece tek bir kitap oldu oda Matematik 2 kitabı yani anlayacağınız 1 hala gelmedi.

• Hepsiburada sitesinden müşteri hizmetlerine mesaj attım geri dönen olmadı.
  • Daha sonra mail adreslerini alıp mail attım yine cevap vermediler.
  • Daha sonra WhatsApp iletişim adreslerine yazdım ondada geri dönüp ilgilenmediler.
Öğrenci adamız ve matematik 1 kitabi olmadan 2 kitabına başlayamam çünkü bütün konular sıralı gidiyor.

Şimdi aşağıya fotoğrafları bırakıyorum bakarsınız rezilliğe.

1. fotoğrafta verdiğim siparişleri görüyorsunuz antrenmanlarla matematik 2 kitabı teslim tarihi 31 mayıs yazmışlar ona eyvallah tam 31 mayısta elimde oldu kitap ama antrenmanlarla matematik 1 kitabına da teslim tarihi 31 mayıs yazmışlar ve hala kitabı hazırlamamışlar bile hazırlanacak kısmında duruyor kitap.

Ekli dosyayı görüntüle 72185Ekli dosyayı görüntüle 72186
Gönderen satıcı ile iletişime geç birde olmadı

Routinues

Asistan
Reaksiyon puanı
168
ilk başta yapman gerekeni yapmamışsın sanırım. Müşteri hizmetlerini ara
Ah telefonda kontör olsa paketim falanda yok o yüzden arayamadım müşteri hizmetlerini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gönderen satıcı ile iletişime geç birde olmadı
Hocam resimlere bakmadın mı zaten gönderen satıcı hepsiburada.com antrenmanlarla matematik 2 kitabını EKİN KİTAPEVİ yollamış benim elimde olan kitap zaten matematik 2 yani onda sıkıntı yok bana gelmeyen kitap hepsiburada'nın göndereceği matematik 1 kitabı

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Mobil uygulamadan müşteri hizmetleri ile canlı görüşmek veya aramak en net çözüm olur emin ol. Çoğu firma maillerine dikkat etmiyor bizim ülkede.

Routinues

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Mobil uygulamadan müşteri hizmetleri ile canlı görüşmek veya aramak en net çözüm olur emin ol. Çoğu firma maillerine dikkat etmiyor bizim ülkede.
Benim telefonda konuşma paketi veya TL yok ama babamda vardı sanırım eve geldiğinde bir de aramayı deneyeceğim.

Eğer yine açmazlar veya sorunumu düzeltmezlerse sizce ne yapmalıyım ??

Reaksiyon puanı
5,171
Farklı satıcıdan sipariş vermişin bu yaşadığın durum gayet normal. Geçen gün sipariş verdiğim iki okuma kitabım uzunca bir ara ile geldi. Artık araya bayramda girdi muhtemelen bayramda önce iline, bayramdan sonra ise evine ulaşır.

Routinues

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Farklı satıcıdan sipariş vermişin bu yaşadığın durum gayet normal. Geçen gün sipariş verdiğim iki okuma kitabım uzunca bir ara ile geldi. Artık araya bayramda girdi muhtemelen bayramda önce iline, bayramdan sonra ise evine ulaşır.
Ya gelsin de geç gelsin önemli değil benim ayar olduğum nokta berbat bir müşteri hizmetleri var ne mail'lere ne de site üzerinden atılan mesajlara cevap vermiyorlar WhatsApp tan bile hala aynı şeyi diyorlar siz düşünün 2. resimde gördüğünüz Şu an bütün müşteri temsilcilerimiz diğer müşterilerle görüşüyor. Müşteri temsilcimiz kısa süre içerisinde size yardımcı olacak. Yazısını yazıp duruyorlar, kanser oldum saat 18:00 dan beri nasıl bir müşteri temsilcisiyse :) İngiltere prensi ile falan görüşüyorlar galiba

Reaksiyon puanı
5,171
Ya gelsin de geç gelsin önemli değil benim ayar olduğum nokta berbat bir müşteri hizmetleri var ne mail'lere ne de site üzerinden atılan mesajlara cevap vermiyorlar WhatsApp tan bile hala aynı şeyi diyorlar siz düşünün 2. resimde gördüğünüz Şu an bütün müşteri temsilcilerimiz diğer müşterilerle görüşüyor. Müşteri temsilcimiz kısa süre içerisinde size yardımcı olacak. Yazısını yazıp duruyorlar, kanser oldum saat 18:00 dan beri nasıl bir müşteri temsilcisiyse :) İngiltere prensi ile falan görüşüyorlar galiba
Geçen yaz bende sıkıntı yaşamıştım. Telefon siparişi vermiştim telefon yine aynı anda sipariş verdiğim kaba göre 2 hafta sinra gelmişti ve müşteri hizmetlerine hiçbir türlü ulaşamamıştım. Artık öyle bir paniklemiştim ki numarayı bile yanlış çevirmişim. En sonunda tekrar doğru numara ile müşteri hizmetlerini aradığımda bana çok yardımcı oldular.(forumda konusu var)

Routinues

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Geçen yaz bende sıkıntı yaşamıştım. Telefon siparişi vermiştim telefon yine aynı anda sipariş verdiğim kaba göre 2 hafta sinra gelmişti ve müşteri hizmetlerine hiçbir türlü ulaşamamıştım. Artık öyle bir paniklemiştim ki numarayı bile yanlış çevirmişim. En sonunda tekrar doğru numara ile müşteri hizmetlerini aradığımda bana çok yardımcı oldular.(forumda konusu var)
İnşallah dediğin gibi yaparlar vallahi bende korkmuyorum desem yalan söylerim ?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Hepsiburada sıfır ürün aldığımda en güvendiğim mekandır, telafi ederler, iletişime geçmelisin....

Routinues

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Hepsiburada sıfır ürün aldığımda en güvendiğim mekandır, telafi ederler, iletişime geçmelisin....
Benimde öyleydi ta ki yaşadığım bu soruna kadar istiyorsanız sipariş geçmişimi atayım bütün alışverişlerimi bu siteden yaparım

Routinues

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Sorun çözüldü arkadaşlar bugün saat 10:00 da hepsiburada.com müşteri hizmetleri telefonla beni kendileri arayıp bilgilendirdiler antrenmanlarla matematik 1 kitabi stoklarında yokmuş kitabın parasını tekrar kartıma 2 veya 8 iş günü içersinide iade edeceklerini söylediler.