Hepsiburada.com İphone 6 plus?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efdxo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Satıcı hepsiburada ise problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.

efdxo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Satıcı hepsiburada ise problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.
peki teşekkür ederim cevabınız için. Apple TR Garantili diyor bu normal apple cihazları kapsayan garantidir değil mi? Garanti konusunda problem yaşar mıyım?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Apple tr garantili demek tüm Avrupa ülkelerinde garantisi geçer anlamına gelir. Bu garanti bizim ülkemizde 2 yıl diğer Avrupa ülkelerinde 1 yıl la geçerlidir.

efdxo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Peki kapida odeme secenegini goremedim odeme asamasinda mi karsima cikacaktir?

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Merhabalar. Hepsiburada.com'dan telefon almayı düşünüyorum. alacağım satıcı hepsiburada.com'un kendisi. Cihaz ise şu. Apple iPhone 6 Plus 16 GB (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı
Sizce almalı mıyım? garanti konusunda veya başka bir konuda problem çıkar mı?
Teşekkürler.
İp 6 plus ın ekran çözünürlüğü 6 dan 2 kat fazladır.(Plus full hd,iphone 6 hd dir.)Buda şunu ifade ediyor telefona daha fazla yük binmesi.Şuanda aldığınızda pek fazla fark etmezsiniz fakat apple ios 11 i çıkardığında normal iphone 6 lar kasmazken sizin telefonunuz kasabilir.Ayrıca 16 gb sıkıntılı olabilir.Bence buna para vermenizdense iphone 6s alsanız yine 16 gb alsanız bile ram ve işlemci hızı çok artacağı için daha uzun süre rahat rahat kullanırsınız.

efdxo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
İp 6 plus ın ekran çözünürlüğü 6 dan 2 kat fazladır.(Plus full hd,iphone 6 hd dir.)Buda şunu ifade ediyor telefona daha fazla yük binmesi.Şuanda aldığınızda pek fazla fark etmezsiniz fakat apple ios 11 i çıkardığında normal iphone 6 lar kasmazken sizin telefonunuz kasabilir.Ayrıca 16 gb sıkıntılı olabilir.Bence buna para vermenizdense iphone 6s alsanız yine 16 gb alsanız bile ram ve işlemci hızı çok artacağı için daha uzun süre rahat rahat kullanırsınız.
şuan ki telefonum 5.2" olduğu için yine büyük ekran en azından 5.2 den büyük bir ekran olduğu için düşünüyorum ama önerinizi dikkate alacağım.

DerAppleist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
hem 16 gb plus kullanmak eziyet olacak, hem de 6 plus çoğu durumda yavaş kalacak saçma sapan lag veriyor; bu yüzden 64 gb düz iphone 6 veya 6s plus 64 gb veya bekleyin iphone 7 32 gb tavsiyemdir

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Batarya bayağı fark ediyor ama iphone 6 daha uzun bi kullanım size sağlayacaktır

efdxo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
verdiğim linkten perşembe günü iphone 6 plus aldım ve cumartesi günü elime ulaştı. şuan için herhangi bir sorun yok. cevap veren herkese teşekkür ederim.

DerAppleist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
hayırlı olsun, düz kullanıcılar için tabiki hiçbir sorun olmaz, bizim gibi her deliği kurcalayanlar için anlattık biz :D

efdxo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Androidi kurcalamaktan bıktım biraz uslu durayım diye aldım birazda :D :D

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708