- Reaksiyon puanı
- 332
Amazon prime kullanıyorum zaten bir veya en geç iki günde elime ulaşıyor , aranızda hepsiburadanın efsane kargosunu deneyen oldu mu memnun mu?
hepsiburadanın efsane kargosu mu varmış ? ne oluyor hiç denemedim.Amazon prime kullanıyorum zaten bir veya en geç iki günde elime ulaşıyor , aranızda hepsiburadanın efsane kargosunu deneyen oldu mu memnun mu?
kısaca olay şuhepsiburadanın efsane kargosu mu varmış ? ne oluyor hiç denemedim.
Abi o şey ürünü sepete eklediğin zaman efsane teslimat seçeneğini aktif hale getirmen gerekiyor eğer konumuna efsane teslimat yapabiliyorlarsaHB'de hiç böyle bir olay yaşamadım. Geçenlerde Amazon'dan Cuma öğlen tıraş makinesi aldım, Cumartesi akşam getirdi adamlar. Hem de Samsun da yaşamama rağmen.
yeni geldi bu özellik benim okuduğum haberden anladığım kadarı ileHB'de hiç böyle bir olay yaşamadım. Geçenlerde Amazon'dan Cuma öğlen tıraş makinesi aldım, Cumartesi akşam getirdi adamlar. Hem de Samsun da yaşamama rağmen.
Amazon En İyisi Amazondan sonra da hepsiburada gerisi yalan ...Amazon prime kullanıyorum zaten bir veya en geç iki günde elime ulaşıyor , aranızda hepsiburadanın efsane kargosunu deneyen oldu mu memnun mu?
Çok İyi Ohepsiburadanın efsane kargosu mu varmış ? ne oluyor hiç denemedim.
Artık yok sanırım öyle bir seçenek göremiyorum çünkü.Hepsijet ile gelen bütün kargolar 1 gün içerisinde geldi. İstanbul'da yaşıyorum. İade işlemlerinde ise ürünün satıcı firmaya gönderilme süresi genellikle 2 - 3 gün içerisinde oluyor.