bsg18
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
oyundan yeni çıktım, milton beni iyi bi haşat etti, acilen oynamayı öğrenmem lazım 

Sağolasın. Bende kendimden şüphe duymaya başladım. Özellikle birden önüme çıktığında zıplayarak öldürmem fena değildi.oyundan yeni çıktım, milton beni iyi bi haşat etti, acilen oynamayı öğrenmem lazım![]()
hala öylesinSağolasın. Bende kendimden şüphe duymaya başladım. Özellikle birden önüme çıktığında zıplayarak öldürmem fena değildi.
Açıkçası sen de çok kötü değilsin, ilk oynayışlarımda ben de öyleydim.
Sakaci cocuk.hala öylesin![]()
ya biz senle bi ara antreman yapalım da , şunlara ağızlarının payını verelimSakaci cocuk.
Cok guzel motive ediyorsun.
Kendini begenmis ve iddiali birisi degilimdir fakat 2 kisiydik ve oynamadan once bal yedim belki ondandir.
Sakaci cocuk.
Cok guzel motive ediyorsun.
Kendini begenmis ve iddiali birisi degilimdir fakat 2 kisiydik ve oynamadan once bal yedim belki ondandir.
Everytime, everywhere I'll wait you guysya biz senle bi ara antreman yapalım da , şunlara ağızlarının payını verelim![]()
Fazla konusma da Rise of'a gel...Aç gel bir dahakine
![]()
Aç gel bir dahakine
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Everytime, everywhere I'll wait you guys![]()
Cok olumlu konusuyorsun da, o is biraz zor gibi.ya biz senle bi ara antreman yapalım da , şunlara ağızlarının payını verelim![]()
Her zaman, her yerde bekliyorum sizi diyor. (Akli basinca hava atiyor, anlamamis gibi yap; gecer.)Çevirisini yaz da anlayalm muhammed kardeşim![]()
sxe nasıl hata veriyor yav açılırken ne hatası?Yav 1 haftadır sxe açılırken hata veriyor giremiyorum sw ye..
hata raporu yahusxe nasıl hata veriyor yav açılırken ne hatası?
ben hiç karşılaşmadım, son sürüm deniyorsun de mi?hata raporu yahu
aynen ustaben hiç karşılaşmadım, son sürüm deniyorsun de mi?
hatayı arat hocam bir, karşılassam derim bişeyler belki de hiç denk gelmedim. Antivirüs vs kapatmasın?aynen usta
oyun var su an ama eleman az. Rise of mu oynuyonuz![]()