- Reaksiyon puanı
- 5
Ben win8 yükleyince antivirüs kurmamışım bile
ondan değil demek ki 
- - - Mesaj Güncellendi - - -
yine attı ya

yine attı ya

Cs'yi kaldırdım. şimdi mygamearea'dan indiriyorum inmek üzere onu kurup yapayım bide.
Ben sxeyi açıp alta alıp giriyodum oyuna bilmiyorum neden açılmıyodu. Antivirüs'ü de kapatayım öyle deneyeyim bi de..
Biraz daha talep olsun da, açması kolay.siz ayarlayın konuyu açın, yolu gösterin, bakarız![]()
Oldu abi eyvallahsxe yi açıp alta alma sxe aç ekranın ortasında dursun oyuna gir o kendi alır alta girersin.![]()
isim ver sen yeter. gördüm mü icabına bakarım.sw nin tadı tuzu kaçtı.. adama soruyorum sdn denmisin diye, sdn ne diyor küfür ediyor, hakarette bulunuyor.
Ben geliyorum!girdim şu an var mı gelen?
Olsun olsunCanın sağolsun.
DoğruOlsun olsunHayırlı Sabahlar Muhammed Abi (doğru mu?
) Görüşmek üzere
![]()
ben şimdi girmeyi deneyeceğim inşallah bir sorun çıkmazGirecek olan var mı ?
ben şimdi girmeyi deneyeceğim inşallah bir sorun çıkmaz
ram hatası veriyor ??? bu nedir nasıl çözülür ?
uyumluluk sorunu veriyordu galiba 15mb ram then falan birşeyler yazıyordu bende birşeyler yaptım giriyor artık oyuna ama daha server'e bağlanmadım.ne yazıyor ki hocam
video ayarlarıyla alakalı o. Oradan d3d opengl vs dene. Kapatsa da bir kere daha dene. hangisiyle çalışırsa onda kalsın.uyumluluk sorunu veriyordu galiba 15mb ram then falan birşeyler yazıyordu bende birşeyler yaptım giriyor artık oyuna ama daha server'e bağlanmadım.
o dediğini nasıl deneyeceğimvideo ayarlarıyla alakalı o. Oradan d3d opengl vs dene. Kapatsa da bir kere daha dene. hangisiyle çalışırsa onda kalsın.
oyuna gir video ayarlarına gir. ordan dene.o dediğini nasıl deneyeceğim![]()
Girmişssin nihayeto dediğini nasıl deneyeceğim![]()
Geliyorum...sw de çatışma bol beyler 10 kişiyi geçtik herkesi bekliyoruz![]()
Beni bliliyorsunuz: SDN - Milton SirottaR@zer kimdi oyunda yav
Aslında ilk sayfaya oyunda oynayanlar buradakı ve oyundaki nickleriyle yazılsa güzel olur. birbirimizi tanırız. @KenseiTakezo yapabilir misin bunu?
ben başlayayım. Nickim oyunda da aynı. SDN - Ahbari
Ortak bir nick şekli olarak SDN - Nick yapsak nasıl olur?
R@zer kimdi oyunda yav
Aslında ilk sayfaya oyunda oynayanlar buradakı ve oyundaki nickleriyle yazılsa güzel olur. birbirimizi tanırız. @KenseiTakezo yapabilir misin bunu?
ben başlayayım. Nickim oyunda da aynı. SDN - Ahbari
Ortak bir nick şekli olarak SDN - Nick yapsak nasıl olur?
oyunda bir sürü kişi sdn den değil. Ve bunlarn çoğu da serverda küfür, hakaret ediyorlar. Çoğunlukla online olduğum için bunları en çok ben görüyorum galiba, görünce de kimseyi bulamyorum admin olarak, kendimde de yetki olmadıgı için müdahale yapamıyorum.
He isim fikri iyi olur ama girecek olan yabancı gene girer oynar. Buna düzgün bi çözüm bulmamız lazım.
Az olsun öz olsun.panelden serevera şifre koyarız ve sadece biz gireriz ama server o şekilde fazla dolmaz az kişiylede zevki çıkmaz
Az olsun öz olsun.
Bizbize çok daha eğlenceli bana göre.