Aynı oyunu seçmektense burda şöyle yapabliriz açık görüşlü olan arkadaşlar yazar oy çoğunlğu yaparız mesela ben travian sevmem ama herkez derse sırf o dayanışmanın zevki için oynarımherkesin aynı oyunu seçeceğini pek sanmıyorum
Açıkcası dedğin doğru ama benim bilmedim oylamaya yazamadığım oyunlar olabilirBunun için ayrı konu açıp oylama sistemi oluşturabilirsin.
Bence birkez daha denemekte fatda var mmo tarzı falanda olabilirBoşuna uğraşmayın, geçmişte denedik bizWarframe açtık 3 kişi katıldı, biri benim ve kurucu da benim
CS:GO açtılar geçmişte o biraz tuttu sanırım ama bugün bomboş o grup da. Tutturmanız çok zor.
Aynen onun gibi az sistem isteyen, boyutu düşük, ücretsiz bir oyun iyi bir seçim olur. Eski oyuncuyumdur daPoint blank iyi gider
Word of tanks olabilirMerhaba beyler.
gelin bir oyun belirleyelim ve hep beraber güzel bir clan vs kurup o oyuna başlayalım herşey daha güzel ve kolay olur![]()
evet point olabilir başka fikri olan yokmudurAynen onun gibi az sistem isteyen, boyutu düşük, ücretsiz bir oyun iyi bir seçim olur. Eski oyuncuyumdur da![]()
Benimle oynayabilir misiniz ki ?**** of salem.
**** of salemi profesyonel oynuyorsan senden korkulur vesselam.Benimle oynayabilir misiniz ki ?Öyle bir kıvırırım ki ne fırıldak şeymiş bu eronis dersiniz, ismim üşkağıtçı eronis'e çıkar ona göre. İsmimi kirlettirmeyin
![]()