• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hep beraber bir oyuna başlayalım

EFEKARASU

Öğrenci
Merhaba beyler.
gelin bir oyun belirleyelim ve hep beraber güzel bir clan vs kurup o oyuna başlayalım herşey daha güzel ve kolay olur :D

travian

---- Mesajlar birleştirildi ----

travian

travian

Son düzenleme:
Bunun için ayrı konu açıp oylama sistemi oluşturabilirsin.

Boşuna uğraşmayın, geçmişte denedik biz :D Warframe açtık 3 kişi katıldı, biri benim ve kurucu da benim :P CS:GO açtılar geçmişte o biraz tuttu sanırım ama bugün bomboş o grup da. Tutturmanız çok zor.

Bunun için ayrı konu açıp oylama sistemi oluşturabilirsin.
Açıkcası dedğin doğru ama benim bilmedim oylamaya yazamadığım oyunlar olabilir

Boşuna uğraşmayın, geçmişte denedik biz :D Warframe açtık 3 kişi katıldı, biri benim ve kurucu da benim :p CS:GO açtılar geçmişte o biraz tuttu sanırım ama bugün bomboş o grup da. Tutturmanız çok zor.
Bence birkez daha denemekte fatda var mmo tarzı falanda olabilir

Son düzenleme:
En iyisi Metin2 gibi... Lonca kur, RC veya TS gel yapıştır savaşa :)

Bu ortamdan birileriyle başlamak için uzun sokuklu oyunlara gerek yok çünkü hem fazla zaman ayırmak gerekir hem online süresinin yüksek olması gerekir point en ideali herkesin müsait olduğu gün ve akşam üzeri saatler belirlenip oynanabilir kolaylıkla

War Thunder oyunu tank modu baya sarıyor.
Ama ve lakin herkes aynı seviyyede olan tanklardan seçerse önünüzde çok çok güçlü rakip görme ihtimali az olur.
Yani herkes seviyye aynı tankları yada uçak modunda oynuyorsa aynı seviyyede uçakları seçmek lazım.

Yoksa herkes güçlü tankı biriside zayıf seviyye tank seçerse oyun adaletsiz biter düşük araç seçen kişi için.

Point Blank ne zamandır oynamadım Pc de değilim heveslendirdiniz benide. Rus ve Türk olan versiyonlarda profilim vardır.

Oyunu silmeğime asıl sebep hile yapanların baya artması olmuştur. Duvar içinden milleti tarayanları gördüğüme göre kökten silmiştim oyunu ama profillerim duruyor.

Son düzenleme: