Hem 2 TB hem de 7200 RPM

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Not:Konunun yerinin burası olmadığını biliyorum.Ancak donanım haberleri bölümüne yetkin yok diyerek konu açmama izin vermedi.Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum.

SSD depolama çözümleri hızları ve performansları ile bir çok kullanıcının hayalini süslese de fiyat olarak hala pahalı bir alternatif olma özelliğini sürdürüyor. Bununla birlikte manyetik disk dünyasında da gelişmeler sürüyor.

Japon harddisk üreticisi HITACHI dünyanın ilk 2 TB kapasiteli ve 7200 RPM dönüş hızına sahip dahili harddiskini piyasaya sürmeye hazır olduğunu duyurdu.
Deskstar 7K2000 mosel ismiyle piyasaya sürülecek ürün SATA bağlantı ara birimini kullanıyor ve energystar uyumlu.
Daha önce de bu yılın Ocak ayında Western Digital 2TB kapasiteli Caviar Green modelini 299$'lık fiyatla piyasaya sürmüştü.Ancak Deskstar 7K2000 7200 RPM dönüş hızıyla 5400 RPM'lik Caviar Green'i geride bırakıyor.
Ürünün fiyatı konusunda ise HITACHI'den herhangi bir açıklama yapılmadı.Sadece ürünün çok yakında raflardaki yerini alacağı bildirildi.

Ürün Sayfası

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ya Ben Çok ilerdeyim Yada Bu haber Çok eski

2 TB Lik 7200 RPM sabit Diskler Zaten Piyasada var

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Eski haber bu çoktandır 2 tb 7200 rpm diskler var piyasada

EVET eminiz

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22

Aslında bunun için hepsiburadayı dava edebiliriz.:D Çünkü bu model yazıda da geçen Caviar Green modeli ve 5400 RPM.

Western Digital Caviar Green WD20EADS (2 TB) - Review Tom's Hardware : New Desktop Hard Drives: Speed Or Capacity?

İngilizce bilmeyenler için ilgili kısmın tercümesi:

This is it: the world’s first 2 TB or 2,000 GB hard drive. It is not a high-performance 7,200 RPM drive, but a 5,400 RPM energy-efficient drive, according to Western Digital’s specifications for the Caviar Green WD20EADS

İşte bu: Dünyanın ilk 2 TB ya da 2,000 GB harddiski.Western Dijital Caviar Green WD20EADS'ın özelliklerine göre 7200 RPM'lik yüksek performans diski değil,ama 5200 RPM'lik enerji-verimli sürücüsü.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Aslında bunun için hepsiburadayı dava edebiliriz.:D Çünkü bu model yazıda da geçen Caviar Green modeli ve 5400 RPM.

Western Digital Caviar Green WD20EADS (2 TB) - Review Tom's Hardware : New Desktop Hard Drives: Speed Or Capacity?

İngilizce bilmeyenler için ilgili kısmın tercümesi:

This is it: the world’s first 2 TB or 2,000 GB hard drive. It is not a high-performance 7,200 RPM drive, but a 5,400 RPM energy-efficient drive, according to Western Digital’s specifications for the Caviar Green WD20EADS

İşte bu: Dünyanın ilk 2 TB ya da 2,000 GB harddiski.Western Dijital Caviar Green WD20EADS'ın özelliklerine göre 7200 RPM'lik yüksek performans diski değil,ama 5200 RPM'lik enerji-verimli sürücüsü.

Senin verdiğin Link ile Benim Verdiğim Linkteki ürünler Tamamen Farklı
Yanlış Biliyor Olabilirmisin Caviar Green Modeli Dahada Eski

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Senin verdiğin Link ile Benim Verdiğim Linkteki ürünler Tamamen Farklı
Yanlış Biliyor Olabilirmisin Caviar Green Modeli Dahada Eski

verdiğin linkteki diskle caviar green aynı model.

benim verdiğim linki de WD'nin ürün tanıtım sayfasının altında reviews bölümden aldım.

hepsiburada sayfası

hdd1.jpg

wd ürün sayfası

caviar.jpg

WD'nin verdiği review linki sayfası

caviarson.jpg

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
verdiğin linkteki diskle caviar green aynı model.

benim verdiğim linki de WD'nin ürün tanıtım sayfasının altında reviews bölümden aldım.

hepsiburada sayfası

hdd1.jpg

wd ürün sayfası

caviar.jpg

WD'nin verdiği review linki sayfası

caviarson.jpg

Çok ilginç Aynı Model Olarak Kodlanmış :) Biraz Araştırım Bakim Bunu ?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konu Donanım Haberleri bölümüne taşınmıştır.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Güç kaynağı ağlar be :D

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
yuh be neyaa **** yapyor biz de kös kös seyrediyoruz maalesef

burakvi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben aldım ama driversleri bulamadım sisetem tanımadı yardım edin teşekkürler

YeniBir Osmanlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

WD20EADS modeli Hepsiburada sitesinde ya yanlışlıkla ya da kasıtlı olarak yanlış yazılmış. İlgili ürünün dönüş hızı 5400 RPM.
Piyasada 2 TB HDD kullanan kullanıcılar göremiyorum.
Acaba içinizde 2 TB HDD alıp kullanan var mı?
Bizlere izlenimlerini aktarırsa memnun oluruz. :)