• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hediyeli Yarma (03-03-2008)

Tebrikler ikxan :)

Forumun redkit'i gibisin maşallah :P

Sağolun arkadaşlar. Asıl ben teşekkür ederim SDN'e, sunduğu zengin ve kaliteli içerikten dolayı. Başarılarınızın devamını dilerim.

sayılmaz kardeşim benım klavyem bozuktu hem ikxan troyun ilk okul arkdaşı olmadıgını nereden bilecez şikayet ederim bak bu mousu yedirmem sizlere kardeşim ne sandınız yeter bu ulkenin sizlerden çektiği yuh be ayrılım bak forumdan ayrılım diyorum bak ipteal edin maousumu verin bak

tugbagaleri' Alıntı:
sayılmaz kardeşim benım klavyem bozuktu hem ikxan troyun ilk okul arkdaşı olmadıgını nereden bilecez şikayet ederim bak bu mousu yedirmem sizlere kardeşim ne sandınız yeter bu ulkenin sizlerden çektiği yuh be ayrılım bak forumdan ayrılım diyorum bak ipteal edin maousumu verin bak
insan hakları mahkemesine kadar giderim bak werin şunu :D:D

ikxan' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar. Asıl ben teşekkür ederim SDN'e, sunduğu zengin ve kaliteli içerikten dolayı. Başarılarınızın devamını dilerim.

Bana özel mesajdan kargo için gerekli olan bilgileri gönderirsen sevinirim.

İşe bak! Birkaç saat adsl bağlantım gitti, hemen yarışma düzenlenmiş. :S

Anooww kaçırdık la! Neyse ben de mause çok zaten sizin mouseunuza kalmadık hıh ( kendini avutma çabaları! o.O )

mavinok.ta' Alıntı:
İşe bak! Birkaç saat adsl bağlantım gitti, hemen yarışma düzenlenmiş. :S

Anooww kaçırdık la! Neyse ben de mause çok zaten sizin mouseunuza kalmadık hıh ( kendini avutma çabaları! o.O )

Telekoma dava aç mouse kaçırdım de :D

Denizhan olmaz öyle ne saçma iş o.O

2.nin ödülü 1.nin ödülünden büyük o.O

Bir dahaki yarışma ne zaman arkadaşlar...Bi ekran kartı lazım bana !!! ;D

Ohooo yarışma başlamış bitmiş ben konuya yeni ayak basıyorum. o.O

Ahh ahhh okul hayatı bitircek beni. :P :D

Şunu öğlen yada hafta sonu cunartesi gesi felan yapsaydınız çok iyi olurdu

Yarışma olmuş bitmiş ve konu 5 sayfa olmuş o.O

Benim de klavyenin 25-30 tuşu çalışmıyordu. Osk ile nereye kadar?