Ali TEMEL
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 92
Bu sloganı çok sevdimÇek bir besmele, ver oyunu aliitemele![]()

Bu sloganı çok sevdimÇek bir besmele, ver oyunu aliitemele![]()
Her yarışma ayrı bir heyecanKazanamayan arkadaşlara teselli ikramiyesi felan olmalı bence sonra depresyona felan girmeyelim
Kime gidecek hiç merak etmiyorum![]()
Üyelik için telefon numarası onayı gerekmiyormuydu? nede çok telefonu varmış :mrgreen:
Benim oyum Mehmet abime.
Üyelik için telefon numarası onayı gerekmiyormuydu? nede çok telefonu varmış :mrgreen:
Benim oyum Mehmet abime.
Aynen. Kaılıyorum sana. :thumbup1: Bu arada Mehmet Abi`ye oy verenlerin biri ben biri sen birde kendisi sanırım. Aslında daha fazla oy alması gerekliydi.
@aliitemel tebrikler. Hediyeni hayırlı uğurlu kullan.
teşekkür ederim ama diğerleri benimkinden daha güzel![]()
kendime oy vermedim. @aliitemel in yaptığı çok hoşuma gitti ona verdim
tebrikler bu arada.
Teşekkür ediyorum [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION]hayırlı uğurlu olsun @aliitemel.
Tebrikler @aliitemel
@KatyPerry de ki hırsa bakın kaç tane üyelik açmış neyse kurtulduk. :lol:
Kazanan arkadaşı tebrik ederim
Hayatımda Böyle Görmedim Oylamayı Kaçırdık Neyse Ali Temeli Tebrik Ediyorum Gerçektende Çok Güzel Bir Çalışma Yapmışsın
Satılık oy müracat pm. :lol:
Kazanamayan arkadaşlara teselli ikramiyesi felan olmalı bence sonra depresyona felan girmeyelim
Her yarışma ayrı bir heyecan![]()
Kime gideceği belli zaten.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
4 saatte 5 oy gelmiş. 12`ye kadar beklemeye gerek var mı?
anlaşılan @KatyPerry kazanmak için baya hırs yapmış![]()
Benim oyum Mehmet abime.
Kalite Tesadüf Değildir.
SDN
Arkadaşlar oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Hediye için ayrıca foruma ve @eSa ya da teşekkür ediyorum. Yarışmaya katılıp kazanamayan arkadaşlara bir daha ki yarışmalarda başarılar diliyorum![]()
hayırlı uğurlu olsun @aliitemel.
Oy verecektim kaçırmışım.. :unsure:
Tebrikler @aliitemel
Hayatımda Böyle Görmedim Oylamayı Kaçırdık Neyse Ali Temeli Tebrik Ediyorum Gerçektende Çok Güzel Bir Çalışma Yapmışsın
@aliitemel tebrikler...
Herkese merhaba arkadaşlar. Öncelikle yarışmada kazanan arkadaşı tebrik ederim.Güle güle kullan @aliitemel![]()