avcu5051@gmail.comiyi bi torrnet kullanıcısın eyw da e posta adresin olmadan nası göndercez ben onu anlamakta iyi deilim işte
avcu5051@gmail.comiyi bi torrnet kullanıcısın eyw da e posta adresin olmadan nası göndercez ben onu anlamakta iyi deilim işte
Davetiyeniz eposta adresinize gönderilmiştir.Spam klasörünüzü kontrol ediniz.kusurabakmayın unutmuşum mail yazmayı şimdiden teşekkür ederim
Davetiyeniz eposta adresinize gönderildi.Spam veya gereksiz klasörünü kontrol ediniz.
Davetiyeniz eposta adresinize gönderildi.Spam veya gereksiz klasörünü kontrol ediniz.yildiraysaricam@yahoo.com Şimdiden teşekkür ederim.
Davetiyeniz gönderilmiştir.Spam klasörünü kontrol ediniz.
Merhaba
Davetiye gönderebilecek olursa cok memnun olurum
Simdiden tesekkurler
erdoan.guney@gmail.com
Merhaba elimde hiç türk torrent sitesi üyeliğim yok lütfen bir tane davetiye alabilir miyim malum yaz geldi?
Teşekkür ederim.Davetiyeniz eposta adresinize gönderildi.Spam veya gereksiz klasörünü kontrol ediniz.
Davetiyeniz gönderilmiştir. Spam veya gereksiz klasörünü kontrol ediniz.
Üyelik Resim Doğrulaması | HDTURKKardeşim göremedim e-postamda baktım spam kutusuna...
Üyelik Resim Doğrulaması | HDTURK
linke tıkla kayıt ol kardeşim
kardeşim eposta adresin uygun değil lütfen farklı bir eposta adresiyle koydolŞimdide onay maili gelmedi.
Zaten farklı bir eposta adresiyle kaydoldum gmail olduğu için olmuyor demekki. Şimdide davetiye geçersiz diyor ama.kardeşim eposta adresin uygun değil lütfen farklı bir eposta adresiyle koydol
MERHABA ÜSTADIM DAVETİYE KODU ALMA ŞANSIMIZ VARMIDIR
aslangokhan@gmail.com