- Konuyu başlatan
hdturkadmin
Öğrenci
Konuyla ilgili link size özel mesaj olarak atıldı. Tıklayarak üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz.Kullancı Adım: frknyagci onaylayamıyorum yardım eder misiniz?
Konuyla ilgili link size özel mesaj olarak atıldı. Tıklayarak üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz.Kullancı Adım: frknyagci onaylayamıyorum yardım eder misiniz?
Bu maıl adresı ıle daha once kayıt olunmuş. Lütfen kayıt maili gelmediyse siteden yeniden mail gönderilmesini isteyebilrisiniz.
Siteden şifre kurtarma diyorum mail kayıtlı değil diyorBu maıl adresı ıle daha once kayıt olunmuş. Lütfen kayıt maili gelmediyse siteden yeniden mail gönderilmesini isteyebilrisiniz.
Teşekkürler. Davetinizin başarıyla gönderildiği adres: nathanbrian74@gmail.comVarsa bi tane davet rica etsem nathanbrian74@gmail.com çok saolun
Siteden şifre kurtarma diyorum mail kayıtlı değil diyor
esatodmr@gmail.com buna gonderebilirsinizTamam ozaman yeniden farklı bir mail adresiyle kayıt olmayı denyebilirsiniz. Bana yenib bir mail adresi verin birde öyle deneyelim.
Teşekkürler. Davetinizin başarıyla gönderildiği adres: esatodmr@gmail.comesatodmr@gmail.com buna gonderebilirsiniz
kaç saat oldu ama hala ne spam ne ne gelen nede gereksiz mail klasörlerne bişey gelmediTeşekkürler. Davetinizin başarıyla gönderildiği adres: esatodmr@gmail.com
Spam vede gereksiz mail klasörlerini kontrol edin lütfen.
Mailinizi onayladım. iyi günlerde kullanın.kaç saat oldu ama hala ne spam ne ne gelen nede gereksiz mail klasörlerne bişey gelmedi
Davetiye rica ediyorum
ahmetatalay1978@yandex.com
Davetiye geldi teşekkürler...üyelik kayıt linki gönderildi.
tekrar bakınız pm olarak attım....davetiye gelmedi lütfen tekrar gönderebilir misiniz
Özelden cevap verildi.ay.39@hotmail.com adresine acil bir davetiye gönderebilir misiniz?
Teşekkürler. Davetinizin başarıyla gönderildiği adres: almulademir@outlook.comalmulademir@outlook.com hdturk için davetiye kodu gnderirimisin lütfen? çok teşekkür ederim şimdiden..
Merhabalar acaba davetiye alabilirmiyim şimdiden teşekürler
Email:alperenkarakus2002@gmail.com
Merhabalar;
Daha önce sayfanıza üye olmaya çalıştım fakat davetiyem olmadığı için üyeliğim gerçekleşmedi.
Ben de davetiye rica edeceğim. iyi çalışmalar dilerim
Email adresim : bukeyerli@gmail.com