HDMI ve Lcd Tv problemi

Winchester

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar,

Sony KDL-40S4000 model lcd tv'ye sahibim, 3 adet HDMI girişi bulunmakta. Notebook ile tv' yi hdmi kablosu ile baglıyorum ve kısayol tuşu ile lcd tv yi aktif hale getirdiğimde bir film açtığım zaman ses hala notebook hoparlöründen geliyor. Win 7 deneme sürümlerinde yine bagladığım zaman tv kumandası ile dış girişlerinden takılı olan hdmi girişini seçerdim ve ses tv' den gelirdi. şimdi xp sp2' de tv kumandası ile olmuyor. ancak notebook kısayolu ile ekran değiştiriyorum. Sorunumun kısaca özeti hdmi kablosu ile bagladığımda ses' in tv' den gelmesini nasıl ayarlayabilirim. Yardımlarınız için şimdiden tşk.ler.

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Yanılmıyorsam PC ses çıkışını tv görmesi gerek ses çıkışı tv demelisin win 7 de öyle yapmıştık sanırım xp de aynı olabilir.

Winchester

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ses çıkışını realtek high defination olarak değiştirip notebook' u yeniden başlattım. şmdi tv den ses geliyor. tşk. ederim saolun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vestel 165 ekran led tv de pc nin arkasına ve tvnin arkasındaki hdmı girişlerine hdmı kablo bağladım fakat sinyal yok diyor lütfen yardım
ayrıca tvnin arkasındaki hdmı girişlerinin birinde ses sistemi bağlı lütfen yardım