HDMI Ses Sorunu

rubarovan21

Profesör
Reaksiyon puanı
320
Bilgisayarım'da ki görüntüyü HDMI yardımıyla televizyona aktarıyorum. Sürekli yaptığım bir şey, normalde hiç sorun çıkmıyordu bugün taktığımda değişik bi şekilde ses aktarılmadı. Görüntü de hiç bir sıkıntı yok ama ses aktarılmadı. Hoparlör simgesine sağ tıklayıp "kayıttan yürütme aygıtları"na tıkladım orda televizyon ile ilgili bir şey yok. Bilgisi olan ve yardım edebilecek olan var mı?

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Farklı bir kablo ile denermisin

onur00610

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Bilgisayarınızın denetim masası bölümünden ve sese tıklayın ardından ses ' e tıklayın ve herhangi bir boşluğa sağ tıklayarak devre dışı bırakılmış aygıtları göster seçeneğine tıklayın ve hdm'nin üzerine tıklayarak varsayılan yap seçeneğine tıkladığınız anda sorun kalkacaktır iyi forumlar...

rubarovan21

Profesör
Reaksiyon puanı
320
Farklı bir kablo ile denermisin

Başka kablom yok ama kablodan olduğunu sanmıyorum çünkü aynı HDMI kablosunu Apple TV'de de kullanıyorum orda herhangi bir sorun yaşamıyorum, ses gayet iyi geliyor.

Bilgisayarınızın denetim masası bölümünden ve sese tıklayın ardından ses ' e tıklayın ve herhangi bir boşluğa sağ tıklayarak devre dışı bırakılmış aygıtları göster seçeneğine tıklayın ve hdm'nin üzerine tıklayarak varsayılan yap seçeneğine tıkladığınız anda sorun kalkacaktır iyi forumlar...

Onu bende biliyorum da dediğiniz yerde devre dışı bırakılmış bir aygıt yok sadece laptop'ın hoparlörü var. O yüzden zaten sorun yaşıyorum orda bi aygıt olsa yapacaktım.

Reaksiyon puanı
0
aynı sorunu bende yaşıyorum ne yaptımsa çözemedim her türlü yolu denedim yokmu bu sorunu çözebilecek altta resim mevcut
xSjqZt.jpg

rubarovan21

Profesör
Reaksiyon puanı
320
aynı sorunu bende yaşıyorum ne yaptımsa çözemedim her türlü yolu denedim yokmu bu sorunu çözebilecek altta resim mevcut
xSjqZt.jpg

Bilgisayarımı sattım o sorunu da çözemedim. Bu sene sınava çalışıyorum bilgisayar almayı düşünmüyorum. Seneye MacBook alacam o yüzden pekte araştırmadım açıkçası.