Hdmi baglantı sorunu?

answer111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar asus laptopum var hdmi kabloyla arçlelik tv ye baglantı yapmak istedim ama yapamadım yani ne yaptımsa görüntü ekrana gelmedi tvde pc hdmi 1 2 3 girişleri var hepsini denedim pc girişine taktıgımda sinyal yok dedi digerlerindede görüntü tv ekranına gelmiyor ne yapmam gerekiyor şunuda söyleyeyim kabloyu takınca laptopta görüntü gidip geliyo bu intel kontrol ekranı filan çıkıyo ordanda karıştırdım ama yapamadım bi yardım edermisiniz bu arada kabloyu kontrol ettim saglam arkadaşın tv ye takmamızla çalıştı

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Laptoplarda ekranı aktarmak için kısayol tuşu vardır. genellikle fn tuşu ile birlikte basılır. bu tuşu bul. daha sonra tv nin kumandasından source (kaynak) ile hangi hdmi girişine taktıysan onu seç.

answer111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen söyledikten sonra dikkat ettim sanırım f8 tuşu benimkinde deneyip haber veririm umarım olurr..

answer111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görüntüyü alabildim ama tv ekranındada laptopdada masaüstü geliyo simgeler yok görünmüyolar bide görüntü taşıyo yanlardan biraz bu sorunları nasıl çözebiliriz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
YARDIM LÜTFEN...Adamım Bende Lenovo Z580 var HDMI taktığımda aralık dışında diyor ne yapmam gerek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar. Ben bilgisayarın kasasını tv ye bağlayarak İnternet'e giriyorum hiç bir sıkıntısı yoktu ama dün akşam aniden mawi bir ekrançıktı üstünde baya bişeler yazıyordu 2sn sürdü sonra hdmı bağlantı hatası verdi bunun nedeni nedir .?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar,Toshiba bilgisayarımı Arçelik tv ye bağlamak için altın uçlu philips hdmi kablosu aldım. bağlanma da sorun yok fakat görüntü 5-10 saniyede bir gidip geliyor. Bilgisayar yeni aygıt takılmış gibi davranıyor. bağlı olduğu sürede sesin televizyondan gelmesinde de sorun yok. görüntü çözünürlüğünü düşürmeyi de denedim fakat bir sonuç alamadım. Bir fikriniz var mı acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de oldu. Servisi aradım hdmi kablosunu değiştirmelisin dediler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Asus tabletim var tüm televizyonlarda hdmi ile baglaniyorum philips tv de sinyal yok hatası veriyo.philips tvde tele dunya çalıştırıyor tableti taktigimda ise sinyal yok diyo.defalarca denedikten (fisleri cikar tak yapiyorum) sonra sinyal aliyo.tabletide tvyide servise yolladim herhangi bi sorun yok gorunuyo.Ancak ben tabletimde hdmi i kullanamiyorum.yardımcı olursanız cok sevinirim.