Nonvalid27
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 255
1TB 7200rpm 64MB SATA 6.0Gb/s Dahili sabitdisk hdd kullanıyorum SSD taksam w10 u ssd ye kursam oyunlarıda hdd ye kurup oynasam sorun olur mu yapabilirmiyim?
Msi g46 970 anakartım varKasanız destekliyorsa neden olmasın?
Sorun olmaz baktığım kadarı ile bilgisayarının anakartı destekliyor ssd yi buradan ayrıntılı olarak bakabilirsin Specification 970A-G461TB 7200rpm 64MB SATA 6.0Gb/s Dahili sabitdisk hdd kullanıyorum SSD taksam w10 u ssd ye kursam oyunlarıda hdd ye kurup oynasam sorun olur mu yapabilirmiyim?
Ama m.2 ssd takamazsın en fazla sata ssd takarsınÇok sağolun
fark ne?Ama m.2 ssd takamazsın en fazla sata ssd takarsın
ne?AMD STORE MI teknolojisi yapıyor bunu.
Biri NVMe m.2 ssd ler 7000 mb okuma yazma hızlarına çıkabilirler ama sata ssd ler 500 mb okuma ve yazma hızına sahip ve NVMe m.2 ssdler daha pahalı zaten sizin anakart sata ssd destekliyorfark ne?
sata ssd w10 da hdd deki gibi sorun çıkartmaz değil mi?Biri NVMe m.2 ssd ler 7000 mb okuma yazma hızlarına çıkabilirler ama sata ssd ler 500 mb okuma ve yazma hızına sahip ve NVMe m.2 ssdler daha pahalı zaten sizin anakart sata ssd destekliyor
Hayır sorun çıkarmaz hocam sata ssd ler kötü değildir NVMe m.2 ssdler üst düzeydir yani gönül rahatlıyla sata ssd alıp kullanabilirsiniz ve bilgisayar uçar açılış konusunda windows için hızlanırsata ssd w10 da hdd deki gibi sorun çıkartmaz değil mi?