Bu laptopa hdd ssd yi aynı anda takabilirmiyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kreq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kreq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben acer nitro 5 AN515-51 isimli laptopu kullanıyorum acaba bu laptopa ssd ve hdd yi aynı anda takabilirmiyim?

Evrensel12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Takabilirsin ama tavsiye etmem HDD düşük hızı sebebiyle son tercih olmalı sırf 80TL ucuza getircem diye HDD ye dayanmak saçma foto video doldurmuyacaksan SSD al HDD alma.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
Arkadaşlar ben acer nitro 5 AN515-51 isimli laptopu kullanıyorum acaba bu laptopa ssd ve hdd yi aynı anda takabilirmiyim?
Takabilirsin. Ancak 1 adet M2 Nvme SSD ve 1 adet HDD şeklinde. Veya 1 adet M2 nvme SSD ve 1 adet Sata3 SSD şeklinde takabilirsin.

1 adet Sata3 SSD ve 1 adet HDD veya 2 adet Sata3 SSD takabilmen için DVD rom u çıkarıp hdd/ssd caddy aparatı ile ssd yi dvd roma bağlayabilirsin diğer ssd ise laptopun içinde direk anakarta bağlanır. Ancak burada unutmaman gereken bir nokta var. Dvd roma bağlanan ssd sata2 portuna bağlandığı için diğer ssd den daha yavaş çalışacaktır. (her ne kadar iyi olursa olsun.)

NOT: Senin bilgisayarın için söylenen özelliklerde Acer Nitro 5 AN515-51 512 GB SSD (M.2 NVMe) + 1 TB HDD (2.5″) bu şekilde belirtilmiş.

Son düzenleme: