Hdd Gidip Gelmesi

ramazand2323

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Alan yetmediği için yeni bir hdd aldım. Eskisini söktüm onun yerine taktım. Her şeyi yaptım gayet güzel çalışıyordu. Arada bir tık diye bir ses geliyor ve sonra hdd gidiyor. Görev yöneticisinde %100 kullanım gösteriyor ama hddnin içindeki hiç bir şeye giremiyorum ve windows kitleniyor. Windowsun kitlenmesini anlayamadım windowsum ssd diskimde. Okuma yazma hızını test ettim normal. Kablolar dün kullanıyordum yani normal. Sağlık testini vs. bırakıyorum resim olarak. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

unknown.png
Screenshot_1.png Screenshot_2.png
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada okuma yazma işlemi yaparken sanki bir şey sürtüyormuş gibi ses geliyor.

ramazand2323

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Screenshot_3.png

Buradada bir sıkıntı yok diyor hocam. SSD diskimede baktım ondada bir problem yok.

ramazand2323

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Acaba sizmi yanlış duydunuz dediğiniz eski 87 sağlıklı hddemde vardı onda döndürelemedi falan yazıyordu .
Hocam sorun ses değil keşke ses olsa. HDD gidiyor direkt içindeki hiç bir şeye erişemiyorum. Oyundaydım oyun HDDye kurulu. Birden kitlendi oyun 1dk sonra geldi. Ondan sonra 1-2 kere daha oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun PSUdan olabilir mi? 200watt psum var yetmeme durumunda böyle sorunlar oluşur mu? Çünkü bazen görüntümde gidiyor. Kabloyu çıkartıp takınca geliyor

Son düzenleme:

ramazand2323

Asistan
Reaksiyon puanı
14
giderken mavi ekran veriyormu? psudan olabilir sanırım
Hayır monitör sinyal yok diyor, kabloyu çekip takıyorum düzeliyor. Bazende dediğim gibi HDDden bir ses geliyor(tık) windows kitleniyor hiç bir şey yanıt vermiyor. Güç kaynağım zaten düşük ve kalitesiz. Değiştirmenin zamanı geldi.