HDD den gelen ses

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Dediğim gibi sıfırladım bilgisayarı şuan bir sıkıntı yok yani yazılımsal bir sorun sanırım o program kaynaklı fakat o programı yükleyince veya setup a tıklar tıklamaz başlıyor silmek kapatmak vs. bunlarda yetmiyor.Daha önce servisin biostan yaptırdığı ayarla çözdüm demiştim o ayar cpu c4 function muş onu disabled yapmıştım düzelmişti.O program benim için önemli fakat bu seslede bilgisayar kullanmak rahatsız edici oluyor sırf oyüzden programın lisansını alacağım sanırım bir süre daha bilgisayardan tekrar gelmezse bu ses.
Prpgram işlemciyi çok kullanıyor olabilir.

onurbpm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Bir şey soracağım buna benzer bir sorun yaşayan birini okudum internette asusun sayfasından bios güncellemesi indirerek kurtulmuş.Şimdi benim laptobuun sayfasına girdim bir kaç bios güncellemesi var.İçeriğini pek anlamadım yüklemeli miyim ?
Support For GP62 6QF Leopard Pro | MSI Global | Laptops - The best gaming laptop provider
Bilmiyorum. Eğer Bios güncellemesi yapacaksanız ve daha önceden hiç Bios güncellemesi yapmadıysanız teknik servise gönderin bence. Geçenlerde ben de laptobumun biosunu güncelledim.

onurbpm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bilmiyorum. Eğer Bios güncellemesi yapacaksanız ve daha önceden hiç Bios güncellemesi yapmadıysanız teknik servise gönderin bence. Geçenlerde ben de laptobumun biosunu güncelledim.
Sanırım arayıp soracağım çünkü servise giden laptobu 1 ay beklemek istemiyorum zaten bir buçuk ay önce aldığım laptopla 1 hafta zor geçirdim