HD4870'in 2 GB'lık Modeli Çıktı

Yavuz Şahin-1

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sapphire firması tarafından özel soğutma sistemi kullanılarak piyasaya sürülen bu yeni Vapor-X HD4870 isimli ekran kartı 2 GB belleğe sahip.

Sapphire’in Vapor-X serisi ekran kartlarına yeni bir kardeş geldi. 2 GB GDDR5 belleğe sahip Radeon HD 4870’in en büyük özelliği üzerinde kullanılan soğutma sistemi sayesinde oldukça serin çalışması. Ürünün çalışma frekansları ise 750/3600 MHz(çekirdek/hafıza). Ürünün bu ekstra soğutma sayesinde overclock özelliklerine sahip olması oyuncuları oldukça sevindirecek. Vapor-X HD4870’in üzerinde HDMI, DVI ve D-Sub arabirimi bulunuyor. Ürün uzak doğuda yaklaşık 289 dolardan satışa sunuldu ve bir ay içersinde ülkemizde olması bekleniyor.
sapphire1238336656.jpg
:: Ürün hakkındaki yorumlarınızı buradan paylaşın.

Yazan: Yavuz Şahin
SDN - http://shiftdelete.net

BurakGxG

Asistan
Reaksiyon puanı
1
geçenlerde pc topladım maddi sıkıntıdan ve doların biranda fırlamasında dolayı halalimdeki 4870 i alamadım onun yerine 4850 aldım.Dikkatimi çeken bir şey vardı.
Ebay vb sitelerde yaptığım arastırmalarda o vakit 4870 530 dolar civarındayken türkiyede bu ürün 630$+Kdv olarak satılıyordu sorum
ebayda adadm satıs yapiyor ebaya ürün satımı + listeleme için extradan para da veriyor vede adam yinede kar ediyor..
Biz her zaman ama her zaman kazık yemeye mahkum muyuz ?

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Süper bir kart bu. Çanavar gibi yer bu oyunları. :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Gerçekten güzelmiş 500 tl neredeyse Türkiye'de de aynı fiyata satılırsa iyi olur.Valla alabilirim yani böyle bir kartı kim almazki ama bunların benim için önemi yok nasılsa 14 yaşındayım büyüyünce çalışıp kendim almam gerekiyor e o zamana kadar (microsoft big macrosoft olur makrosoft yani micronun tersi büyük demeyi makro olarak hatırlıyorum:D)
Door 7 çıkar windows biter, office 67 çıkar windows media player 34 çıkar hele hele windows xpista7me1400 çıkar (1400ü ben ekledim gerisi birleşmiş:D) işte çıkarda çıkar bu kartları biz o zaman yüz karası diye hatırlarız benim için kötü yani alamayacam çünkü.

credo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
waay, çok sexi :mrgreen: Tam da 1 GB 4870 Toxic almaya karar vermeye ramak kaladayken bunu görmek pek iyi olmadı aslında :stuart:

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
dehşet bi şey benim fx5500 kadar olmasada fırlama bi şeye benziyo :D

pLaTooN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dehşet bi şey benim fx5500 kadar olmasada fırlama bi şeye benziyo :D
benmkide fx5200 :(

Overclockçuların yeni gözdesi olacağı kesin. Bana kalırsa gidip su soğutmalı bir HD4890 almak daha mantıklı. İkiside overclocka ihtiyaç duymadan bütün oyunları çalıştırabilecek güçte. Ne kadar overclock atarsanız atın ömür aynı.