HD Kalitesinde Yüzlerce Walpapers

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
bakalım bakalım :)
Allah tan dosya paylaşmadın :D
Millet bir acayip olmuş UHQ stock photos diyor...
HD, HR, HQ wallpaper diyor 100 küsür megabaytlık dosya paylaşıyor içinden çıkan resimlerin en yüksek çözünürlüklü olanı 1024*768 :mad:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Masaüstüne fazla uğramıyorum zaten, o yüzden fazla gerekmiyo Walpaper :D
Zira masaüstünde kayboluyorum :D

2105

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saol..ben çok severim masaüstü resimleri indirecem hepsini...:)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
bakalım bakalım :)
Allah tan dosya paylaşmadın :D
Millet bir acayip olmuş UHQ stock photos diyor...
HD, HR, HQ wallpaper diyor 100 küsür megabaytlık dosya paylaşıyor içinden çıkan resimlerin en yüksek çözünürlüklü olanı 1024*768 :mad:

Seviyormusun Dövüyormusun Belli değil :crying:

Paylaşımımı Beğendin mi Beğenmedin mi ?

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Teşekkürler site gerçekten çok hoşuma gitti wallpaper'lar çok kaliteli ve istediğim türden eline sağlık

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Site tasarım olarak çok hoş ama yeteri kadar wallpaper yok.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Senden değil başkalarından şikayetçi. İyi ki rapide falan koymadın diyor (bence).

Sağol teşekkürler.

Teşekkürler site gerçekten çok hoşuma gitti wallpaper'lar çok kaliteli ve istediğim türden eline sağlık

Ben Teşekkür Ederim

Site tasarım olarak çok hoş ama yeteri kadar wallpaper yok.
Yeterli Wallpaper yok mu ? Ben Tüm hepsine bakamadım bile . Her menüde onlarca wallpaper var.Soldaki menüyü kullanmadın herhaLde.!

grandprix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bilgin için saol google de arama yapınca zaten direk bu site cıkıyor bir dosya halinde paylassaydın daha iyi olurdu daha önce sizi teşvik ettim ama kâle alan olmadı :) Şuan hala toplama aşamasındayım sizlerle paylaşımda bulunacağım.

?_?_stella_?_?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bayıldım ben bunlara :) zaten hergün ruh halime göre değiştiriorum burdakiiiiler ama harikaa tam beni yansıtıo :D:D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bilgin için saol google de arama yapınca zaten direk bu site cıkıyor bir dosya halinde paylassaydın daha iyi olurdu daha önce sizi teşvik ettim ama kâle alan olmadı :) Şuan hala toplama aşamasındayım sizlerle paylaşımda bulunacağım.

Niye Dosya Halinde Paylaşayım . Sonra Rapid Point kasıyon diyen Çıkar , Canımız Sıkılır.!

O yüzden Direk Siteyi Verdim . İsteyen istediğini indirsin . Hem Malum Kotali Kullanıcılarımızda Mevcut .! Paylaşmak istiyorsan Direk Sitesini ver Dediğim gibi isteyen istediğini indirsin.!!!!

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Seviyormusun Dövüyormusun Belli değil :crying:

Paylaşımımı Beğendin mi Beğenmedin mi ?

Yok yaw dövmüyorum :) senin verdiğin siteden de faydalandım çok sağol :yes:

ben bir kotalı kullanıcı olarak ve photoshop la uğraştığım için genelde yüksek çözünürlüklü resimler işime yaradığında fırsat buldukça indiriyorum ancak bazı forumlarda ya da sitelerde işte yüksek çözünürlük UHQ HQ HR HD vs diyerek içeriğini bilmediğimiz dosyalar paylaşıyorlar 100 ks mb dosyayı indiriyorsun içinden çıkan en yüksek çözünürlüklü resim 1024*768 ben o tür paylaşım yapanlara kızıyorum... senin verdiğin sitede ise indirmek istediğini görüyorsun boyutunu görüyorsun yani aldatma falan yok...
paylaşımın için teşekkürler...

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Site Güzelmiş Ayrıca Prison Break Resimleri Olması Dahada Güzel

Amanyak

Asistan
Reaksiyon puanı
1
vallaha çok sağol house un walpaperlarını hiç bir yerde bu kadar yüksek çözünürlüklü bulamadım :D çok sağol teşekkürler

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Paylaşım için teşekkürler, resimler hakikaten kaliteli.
Ama masaüstü için resim bakmak sıkıcı bir iş.
Genelde gezilerinde çektiğim fotoğraflaımı koyuyorum ben, ama hoşuma giden resim görürsem internette onuda kullanıyorum.