Hazırladığım harddisk sizce nasıl?

mehman123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Meslek okulunda teknoloji bölümünü okuycam . Bunun için kendime yaptığım özel harddisk için yorumlarınızı ve fikirlernizi bekliyorum.

Screenshot_15.png
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png
Screenshot_5.png
Screenshot_6.png
Screenshot_6.png
Screenshot_7.png

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,547
Oyun Setupları dosyasının adı Oyun Yedekleri olacaktı galiba. Öyle direkt setup varsa crack olur diye düşündüm ama içeride CS:GO var.

Ek olarak, driver programı kullanmayın. Driverları manuel indirmek en iyisi. Teknoloji okuyacağım demişsiniz onu bilgisayar ile ilgili olan olarak varsayıyorum. Böyle bir şey okuyacak insanın bunu bilmesi lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonra bilgisayarıma neden virüs bulaştı.

giphy.gif
Siz neden virüs bulaşır dediniz ki? Kişisel harddiskleri kullanmasını bilene hiçbir şey olmaz. Sadece kendi cihazlarında kullanır. Eğer her cihaza takarsa ne diyelim? Allah akıl fikir versin. :)

(Bu arada 10-20 liraya anahtar satın alabilirken neden Windows'u crack kullandınız? @konu Sahibi)

Son düzenleme:

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,387
iz neden virüs bulaşır dediniz ki? Kişisel harddiskleri kullanmasını bilene hiçbir şey olmaz. Sadece kendi cihazlarında kullanır. Eğer her cihaza takarsa ne diyelim? Allah akıl fikir versin.
KMSpico zaten orada başlı başına bir virüs. Arkasından Loader programı ve yanında adını bilmediğimiz sitelerden gelen .iso dosyaları..

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Km

KMSpico zaten orada başlı başına bir virüs. Arkasından Loader programı ve yanında adını bilmediğimiz sitelerden gelen .iso dosyaları..
Aynen öyle :) KMSpico'yu 10 Virüs Programının 9'u Virüs olarak algılıyor :)

mehman123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Ben yeni başlıycam dediysem yeni yeni ögreniyorum demedimki abiler ben çocukluğumdan beri bilgisayar tamirine merakli biriyim ve bunlarin hepsini en az 10 kere denemisimdir yani virus bulassa ilk benim bilgisayara bulasir

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,387
hepsini en az 10 kere denemisimdir yani virus bulassa ilk benim bilgisayara bulasir
Virüs olarak siz sanırım işletim sistemine zarar veren bir yazılım olarak görüyorsunuz. Bu gibi programlar ile siz farkına varmadan ufak bir trojan ile izleme, banka bilgileri vs. bir sürü bilgilerinizi toplayabilir. Bunu yaparken siz farkına bile varmazsınız.

Virüs sadece işletim sistemine zarar veren bir yazılım olarak bakmayın.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Virüs olarak siz sanırım işletim sistemine zarar veren bir yazılım olarak görüyorsunuz. Bu gibi programlar ile siz farkına varmadan ufak bir trojan ile izleme, banka bilgileri vs. bir sürü bilgilerinizi toplayabilir. Bunu yaparken siz farkına bile varmazsınız.

Hele fidye yazılımı çıksa ?

Windows Server 7

6801.winmain_win7m3
Reaksiyon puanı
559
Bence modifiye edilmiş .iso dosyaları yerine orijinal/resmi .iso dosyalarını kullanın. Eğer öyle ağır oluyor, performansı olmuyor falan diyorsanız kendiniz programlarla veya daha güvenilir olan DISM aracını kullanarak kullanmadığınız özellikleri kaldırabilirsiniz. Ayrıca DISM ile ISO dosyalarının içerisine driverları içine entegre ederseniz sonradan driver kurmanıza gerek de kalmaz. :)

mehman123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Bence modifiye edilmiş .iso dosyaları yerine orijinal/resmi .iso dosyalarını kullanın. Eğer öyle ağır oluyor, performansı olmuyor falan diyorsanız kendiniz programlarla veya daha güvenilir olan DISM aracını kullanarak kullanmadığınız özellikleri kaldırabilirsiniz. Ayrıca DISM ile ISO dosyalarının içerisine driverları içine entegre ederseniz sonradan driver kurmanıza gerek de kalmaz. :)
fikrinizi belirttiginiz icin tesekkur ederim deniyecegim.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
O Setuplar Crackse. Büyük bir virüs ordusu seni bekliyor.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
hazırladığın hardisk diyince sen ürettin sandım :D
neyse birşey demeye pek gerek yok o proglamları sen yazmadın yani

mehman123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15

Ben kurup Windows aktiflesdirip programi kaldiriyorum ve ayri virus taramasi programi koyarim tesekkur ederim fikrinizi bildirdiginiz icin.

O Setuplar Crackse. Büyük bir virüs ordusu seni bekliyor.

Malesef evet ama ayri bir virus programi kurarim merak etmeyin. Virus programi oneriniz varmi. Kaspersky 360total avast gibi ?

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Ben kurup Windows aktiflesdirip programi kaldiriyorum ve ayri virus taramasi programi koyarim tesekkur ederim fikrinizi bildirdiginiz icin.

Malesef evet ama ayri bir virus programi kurarim merak etmeyin. Virus programi oneriniz varmi. Kaspersky 360total avast gibi ?
kaspersky ezer diğerlerini