mehman123
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 15
Meslek okulunda teknoloji bölümünü okuycam . Bunun için kendime yaptığım özel harddisk için yorumlarınızı ve fikirlernizi bekliyorum.
Siz neden virüs bulaşır dediniz ki? Kişisel harddiskleri kullanmasını bilene hiçbir şey olmaz. Sadece kendi cihazlarında kullanır. Eğer her cihaza takarsa ne diyelim? Allah akıl fikir versin.Sonra bilgisayarıma neden virüs bulaştı.
![]()
KMSpico zaten orada başlı başına bir virüs. Arkasından Loader programı ve yanında adını bilmediğimiz sitelerden gelen .iso dosyaları..iz neden virüs bulaşır dediniz ki? Kişisel harddiskleri kullanmasını bilene hiçbir şey olmaz. Sadece kendi cihazlarında kullanır. Eğer her cihaza takarsa ne diyelim? Allah akıl fikir versin.
Meslek okulunda teknoloji bölümünü okuycam . Bunun için kendime yaptığım özel harddisk için yorumlarınızı ve fikirlernizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 106065Ekli dosyayı görüntüle 106058Ekli dosyayı görüntüle 106059Ekli dosyayı görüntüle 106060Ekli dosyayı görüntüle 106061Ekli dosyayı görüntüle 106062Ekli dosyayı görüntüle 106063Ekli dosyayı görüntüle 106063
Oh KMSpico'lar Korsan'lar![]()
Aynen öyleKMSpico zaten orada başlı başına bir virüs. Arkasından Loader programı ve yanında adını bilmediğimiz sitelerden gelen .iso dosyaları..
Virüs olarak siz sanırım işletim sistemine zarar veren bir yazılım olarak görüyorsunuz. Bu gibi programlar ile siz farkına varmadan ufak bir trojan ile izleme, banka bilgileri vs. bir sürü bilgilerinizi toplayabilir. Bunu yaparken siz farkına bile varmazsınız.hepsini en az 10 kere denemisimdir yani virus bulassa ilk benim bilgisayara bulasir
Hele fidye yazılımı çıksa ?Virüs olarak siz sanırım işletim sistemine zarar veren bir yazılım olarak görüyorsunuz. Bu gibi programlar ile siz farkına varmadan ufak bir trojan ile izleme, banka bilgileri vs. bir sürü bilgilerinizi toplayabilir. Bunu yaparken siz farkına bile varmazsınız.
Virüs sadece işletim sistemine zarar veren bir yazılım olarak bakmayın.
Tadından yenmez o zaman. Çok kafa kaşıtır adama..Hele fidye yazılımı çıksa ?
fikrinizi belirttiginiz icin tesekkur ederim deniyecegim.Bence modifiye edilmiş .iso dosyaları yerine orijinal/resmi .iso dosyalarını kullanın. Eğer öyle ağır oluyor, performansı olmuyor falan diyorsanız kendiniz programlarla veya daha güvenilir olan DISM aracını kullanarak kullanmadığınız özellikleri kaldırabilirsiniz. Ayrıca DISM ile ISO dosyalarının içerisine driverları içine entegre ederseniz sonradan driver kurmanıza gerek de kalmaz.![]()
hazırladığın hardisk diyince sen ürettin sandımMeslek okulunda teknoloji bölümünü okuycam . Bunun için kendime yaptığım özel harddisk için yorumlarınızı ve fikirlernizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 106065Ekli dosyayı görüntüle 106058Ekli dosyayı görüntüle 106059Ekli dosyayı görüntüle 106060Ekli dosyayı görüntüle 106061Ekli dosyayı görüntüle 106062Ekli dosyayı görüntüle 106063Ekli dosyayı görüntüle 106063Ekli dosyayı görüntüle 106064
Virüs olarak siz sanırım işletim sistemine zarar veren bir yazılım olarak görüyorsunuz. Bu gibi programlar ile siz farkına varmadan ufak bir trojan ile izleme, banka bilgileri vs. bir sürü bilgilerinizi toplayabilir. Bunu yaparken siz farkına bile varmazsınız.
Virüs sadece işletim sistemine zarar veren bir yazılım olarak bakmayın.
O Setuplar Crackse. Büyük bir virüs ordusu seni bekliyor.
Onu da crack olarak kullanacaksınız değil mi? Hatalar silsilesi..Malesef evet ama ayri bir virus programi kurarim merak etmeyin. Virus programi oneriniz varmi. Kaspersky 360total avast gibi ?
kaspersky ezer diğerleriniBen kurup Windows aktiflesdirip programi kaldiriyorum ve ayri virus taramasi programi koyarim tesekkur ederim fikrinizi bildirdiginiz icin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Malesef evet ama ayri bir virus programi kurarim merak etmeyin. Virus programi oneriniz varmi. Kaspersky 360total avast gibi ?
hayir deneme surumu.Onu da crack olarak kullanacaksınız değil mi? Hatalar silsilesi..![]()