Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet son av duyurusundada avast önde ayrıca yanlış alarm konusundada antivir ve avast başarılı . nortona gelince 2 seneye yakın kullandım orjinal 360 versiyonunu fakat beni üzen tarafı programı indirdiğinizde sessiz kalıp calıştırdığınız anda virüs var demesi. bazen program inerken virüs uyarısı verip onay istemesi ki bu cok saçma bir cocukta dowloand yaparken uyarı gelebilir direkt karantinaya almak varken bunu karantinaya alayımmı veya almayayımmı diye sorması hiiç hoş değil .
Avira'nın internet hızını bariz etkileme yanı olmasa harika bir koruma programı. Dosya indirirken ve sayfalar yüklenirken ESET NOD32 kadar seri olmaması, haddinden fazla net hızını düşürmesi kabul edilebilir bir durum değil...
kim salliyor? artik benim makinada 3gb ram var hatta 1gb ve 512mb'i kakalayabilirsem 4gb olcak 775i945gz asrock guya max.2gb ram destekliyordu 1gb + 2gb 667mhz taktim oldu simdi avast7 free maksimum performans verir.