Hazır Kart TL Yükle Kazan Kampanyası

Bu konuyu okuyanlar

yeumyang

Asistan
Katılım
30 Haziran 2014
Mesajlar
151
Reaksiyon puanı
27
Puanları
28
Hazır Kart TL Yükle Kazan Kampanyası'yla 20 TL ve üzeri yüklemelerde 20 TL hediye! Kampanyaya katılım 09 Aralık 2014 tarihine kadar geçerlidir.20TL ve üzeri yükleyin, 1 hafta boyunca geçerli 20TL kazanma fırsatını yakalayın
  • Kampanya dâhilinde tahsil edilemeyen Telsiz Kullanım Ücreti taksit tutarları toplamı 4TL ve üzerinde olan ve kampanya süresince tek seferde 20 TL (ÖİV ve KDV Dahil) ve üzeri yükleme yapan, genç ve genç plus tarifelerde bulunan müşteriler dışındaki tüm bireysel ön ödemeli Turkcell aboneleri Hazırkart TL Yükle Kazan kampanyasından faydalanabilirler.
  • Kampanyaya kriterlerini sağlayan abonelere tek seferde 20 TL ve üzeri yükleme yaptıklarında, yüklemelerinin ardından 1 hafta boyunca geçerli 20 TL hediye edilecektir. Hediye edilen 20TL yurtiçi her yöne konuşma ve SMS hizmetlerinde geçerli olacaktır.
  • Hediye edilen TL'lerin yurt içi her yöne ses kullanımları 46,25 KR/dk, SMS kullanımları 33,25 KR/adet üzerinden ücretlendirilecektir. Ses kullanımları için ücretlendirme periyodu 60sn.'dir.
  • Nakit POS kanalı, ve diğer kanallar üzerinden TL yüklemeksizin yapılan paket yüklemeleri sonucunda hediye TL kazanılmaz.
  • Hediye TL'lerin kullanımına; Kıbrıs, yurt dışına yapılan aramalar, roaming (yurt dışında dolaşım) aramaları, özel servis numaraları, FCT kullanımları, Kıbrıs ve yurtdışına atılacak SMS’ler ve data kullanımları dahil değildir.
  • 1 hafta içinde kullanılmayan TL bakiyesi bir sonraki haftaya devretmez. Kampanya süresi dolmadan faydaların bitmesi durumunda aboneler başka paketleri yok ise kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir. Kampanya süresi dolduğunda, hattında kullanım süresi dolmamış hediye TL'si bulunan aboneler kullanım süresi sonuna kadar kazandıkları bu TL'lerden faydalanmaya devam edebileceklerdir.
  • Kampanyadan kazanılan TL'ler 3.şahıslara transfer edilemez.
  • Kampanya kapsamında verilen faydalar sadece kişisel kullanım içindir. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
  • Genç ve Genç Plus tarifelerindeki aboneler bu kampanyadan faydalanamazlar. https://www.turkcell.com.tr/kampany...kle-kazan-kampanyasi?place=campaigns_category
 

mondal

Asistan
Katılım
24 Eylül 2014
Mesajlar
147
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Hazır kart yükle vergiyi alalım kampanya önemli değil kampanyası bence
 

Son mesajlar

Üst