Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Hazal Kaya doğacak çocuğunun ismini açıkladı!


Geçtiğimiz Şubat ayında meslektaşı Ali Atay ile dünya evine giren Hazal Kaya kısa bir süre sonrada bebek müjdesini vermişti. Hazal Kaya doğacak çocuğunun ismini açıkladı. Hazal Kaya bugün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında 'Onlar bizi çekmeden ben paylaşayım dedim. Tanıştırayım Fikret Ali #fiko' açıklamasını yaptı. Hazal Kaya ve Ali Atay 5 yıldır birliktelerdi. Şimdilerde ise ünlü çift bebeklerinin heyecanını yaşıyorlar.
Hazal Kaya doğacak çocuğunun ismini açıkladı. Sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen Hazal Kaya takipçilerine bebeğinin ismini duyurdu. Bugün yaptığı paylaşımında 'Onlar bizi çekmeden ben paylaşayım dedim. Tanıştırayım Fikret Ali #fiko'' açıklamasını yaptı. Ünlü çift büyük bir heyecanla bebeklerini kucaklarına alacakları günü bekliyorlar. Oyuncu Hazal Kaya ile beş yıldır beraber olduğu meslektaşı Ali Atay ile Şubat ayında dünyaevine girmişti.
HAZAL KAYA DOĞACAK ÇOCUĞUNUN İSMİNİ DUYURDU!
Hazal Kayas sosyal medya üzerinden fotoğrafını paylaşıp altına ''Onlar bizi çekmeden ben paylaşayım dedim. Tanıştırayım Fikret Ali #fiko'' şeklinde açıklama yazdı.
ŞUBAT AYINDA EVLENDİLER!
Oyuncu Hazal Kaya ile beş yıldır beraber olduğu meslektaşı Ali Atay ile Şubat dünya evine girdi.
300720191255220311184.jpg

HAZAL KAYA KİMDİR?
Hazal Kaya'nın tam adı Leyla Hazal Kaya'dır. 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep'de doğmuştur. Annesi ve babası avukattır. İstanbul Balat'ta büyüdü. 4,5 yaşında kemana, 7 yaşında da baleye başladı. Kamera karşısına geçmesi reklam filmiyle başladı. Ekol Drama'da Ayla Algan'dan ders aldı. Sonra da "Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi"nde Ümit Çırak'tan eğitim aldı.
Hazal Kaya 7 yaşında iken anne ve babası boşanmış ve annesi ile yaşamaya başlamıştır.
Liseyi İstanbul İtalyan Lisesinde okumuştur. Okulun tiyatro kolunda ve korosunda olan Hazal Kaya, Liseye devam ederken ajansa gidip oyunculuk için katalog kaydı yaptırmış ve liseye devam ederken de dizi çekimlerine başlamış. İlk işi "Cola Turka" reklam çekimleriydi.
İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne Ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir ve halen eğitimi devam etmektedir.
2007 yılında ilk kez Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynadı.2008 yılındaHalid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal'i canlandırmıştır. Lise ikinci sınıftayken "Genco" dizisinde Özge rolünü oynadı.
2011 yılında Show TV'de başlayan "Adını Feriha Koydum" adlı dizide baş rol oynadı. Hazal Kaya 2012-2013 sezonunda "Son Yaz Balkanlar 1912" adlı dizi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor.
Hazal Kaya, tiyatroyu dansı ve keman çalmayı seviyor. İngilizce ve İtalyanca'yı da iyi derecede biliyor.

Kaynak Akşam
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,870
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,121
Puanları
113
MaşAllah Allah (c.c.) analı babalı büyütsün.
 

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Amin allah sağlık sıhhat içinde doğmasını nasip etsinde isim önemli değil
 

Son mesajlar

Üst