• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hazal da geldi :)

kilitleyin bu konuyu gözünüzü seveyim bu ne ya:) ..!

Willkommen Damen...

Welcome ladies...

Velkomin ladies...

Καλώς ήρθατε κυρίες...

Benvenuti signore...

欢迎各位...

Bienvenue dames...

Добро пожаловать дамы...

Bienvenidos señoras...

ようこそ女性...

Bine ati venit doamnelor...

نرحب السيدات...

Hoşgeldiniz qadın...

Anlıyacağın şekilde söyleyeyim, Hoşgeldiniz bayan... :D

Hoşgeldiniz SDN 'e. Anladığınız üzere herkes sizi bekliyormuş. Ben de yeni katıldım ama kimse beni umursamadı. var bir iş ama neyse :D

Bir bu konuya, bir de erkek üyelerin açtığı konulara baktım. Kısa sürede nasıl bu kadar popüler olduğunu çözmeye çalışmak için :mellow:

Hani eskilerin bir sözü vardır yaa "Bir evdeki kızı bin kişi ister ama bir kişi alır" diye. Bu da onun misali konu açık kaldığı sürece mesaj yazılır :D

Ben bayan erkek ayrımından ziyade sdn forumun ne özelliği varki diğer forumu bıraktım geldim diyor acaba diye yazdım şahsen eğer benim sdn de şikayetçi olduğum durumlardan dolayı geldiğini yazarsa bende ona zaten bu sorunlar burada da mevcut diyecektim başkasının amacını bilemem tabii :D

mesele gelmek değil yeen, mesele geldiğin yere geldim demekte değil, mesele geldiğin yere hoşluk getirmektir yeen :D hoş geldin Hazal

nasıl bir hoşgeldin sefası bu ya arkadaşlar yapmayın sıradan bir üye sıradan bir kız yani bukadar uzatmayın :)

nasıl bir hoşgeldin sefası bu ya arkadaşlar yapmayın sıradan bir üye sıradan bir kız yani bukadar uzatmayın :)

O zaman niye mesaj yazıyon
smiles17.gif