Hayrına logo

hakan_uu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba bitirme projem için bir site yapıyorum ama tasarım yönüm olmadıgı için logo yapamıyorum.

300x300 yada 250x250 civarlarında "E-Mezun" yazılı bi logo arkadaşlar.Yardım edenlerden Allah razı olsun

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Hl

Kusura bakma acil işim çıktı. Söz de vermiş bulundum. Fazla uğraşamadım. İşini görür mü bilemem.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Bende birşeyler yapmaya çalışayım

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
sxi3cy.png

Bu şekilde bi logo tasarladım taslağı bu şekilde hoş duruyor bence arka plan ve yazı tipinde oynama yapabilirim :) .psd şeklinde ekliyebilirim nasıl duruyor :devil:

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Sitenin tasarımını rengini bilmediğim için mavi tonlarını kullandım. Hemencik şöyle bir şey yaptım.
gPaaV.png

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bence OnlT da rica et o logoyu geliştirsin ve kullan :)Güzel olmuş Onlt.

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bende birşeyler deneyeyim tabi sizler kadar bilmiyorum.

---------- Post added at 16:41 ---------- Previous post was at 16:17 ----------

emezun.png

Buyrun hocam,sade birşey olsun istedim :)

hakan_uu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar uğraşlarınız için sağolun hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Hepsinide kulanmak isterdim açıkcası :)

hakan_uu

Asistan
Reaksiyon puanı
1

bu çok hoş banner olarak değilde başka biryerde kullanabilirim teşekkürler

---------- Post added at 16:58 ---------- Previous post was at 16:56 ----------

sxi3cy.png

Bu şekilde bi logo tasarladım taslağı bu şekilde hoş duruyor bence arka plan ve yazı tipinde oynama yapabilirim :) .psd şeklinde ekliyebilirim nasıl duruyor :devil:

banner için bunu seçtim teşekkürler.psd'sini almama gerek yok böylece kullanabilirim :)

Emeği geçen herkeze teşekkürler

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Konu açılmışken bir daha kalabalık edip yeni konu açmayım dedim. Benim içinde bir logo yaparmısınız. Logoda "altinyeri" yazacak. İsim biraz anormal olduğundan bişey üretemedim. "Altın" tamamda. "Yer" logoda nasıl ifade edilir. Çıkamadım işin içinden. Belki bu isme uygun iconlarınız vardır elinizde. Yardımcı olursanız sevinirim .

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
icon için iconfinder.com işini fazlasıyla görecektir. bende logodaki üniversiteliyi oradan buldum

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Konu açılmışken bir daha kalabalık edip yeni konu açmayım dedim. Benim içinde bir logo yaparmısınız. Logoda "altinyeri" yazacak. İsim biraz anormal olduğundan bişey üretemedim. "Altın" tamamda. "Yer" logoda nasıl ifade edilir. Çıkamadım işin içinden. Belki bu isme uygun iconlarınız vardır elinizde. Yardımcı olursanız sevinirim .
Altın yeri olarak bir hazine sandığı düşünebilirsin mesela?

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Hazine sandığı hiç aklıma gelmemişti. Bir bakayım ne tür iconlar bulabiliyorum

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38

Logonu yapıp konuna ekledim.