Deniyorum arkadaşım. Birazdan paylaşırım.
en beğendiğim bu ellerine sağlık.
![]()
Bu şekilde bi logo tasarladım taslağı bu şekilde hoş duruyor bence arka plan ve yazı tipinde oynama yapabilirim.psd şeklinde ekliyebilirim nasıl duruyor :devil:
Altın yeri olarak bir hazine sandığı düşünebilirsin mesela?Konu açılmışken bir daha kalabalık edip yeni konu açmayım dedim. Benim içinde bir logo yaparmısınız. Logoda "altinyeri" yazacak. İsim biraz anormal olduğundan bişey üretemedim. "Altın" tamamda. "Yer" logoda nasıl ifade edilir. Çıkamadım işin içinden. Belki bu isme uygun iconlarınız vardır elinizde. Yardımcı olursanız sevinirim .
çok güzel iconlar var işime yarayacak icolar var çok sağolicon için iconfinder.com işini fazlasıyla görecektir. bende logodaki üniversiteliyi oradan buldum
Konu açılmışken bir daha kalabalık edip yeni konu açmayım dedim. Benim içinde bir logo yaparmısınız. Logoda "altinyeri" yazacak. İsim biraz anormal olduğundan bişey üretemedim. "Altın" tamamda. "Yer" logoda nasıl ifade edilir. Çıkamadım işin içinden. Belki bu isme uygun iconlarınız vardır elinizde. Yardımcı olursanız sevinirim .