W
warkortali
SDN Okuru
27 aralık 2007 yer babylon
HAYKO CEPKİN
Sabahleyin tesadüf eseri arabanın içinde radyo dinlerken, hayko nun babylon an çıkacağı haberini duydum, derhal kuzene haber saldım isimlerimizi yazdırdı sağolsun
yanıma bi arkadaşı aldım ve yola saat 17 de çıkmamıza rağmen, köprüde trafik vardı. Neyse ağır ağır geçtik köprüyü beyoğluna vardık, arabamızı yol boyunca park edilmez tabelasının tam altına bıraktım en sağlamından
Babylon kapıları saat 21:00 de açıldı, ortam bayağı sarmıştı beni gerçekten babylon güzel mekan.
Neyse işte öle etrafı kestik biraz derken konser 22:15 geçe başladı
ayık kafa olduğum için eğlenemeyeceğimi düşünüyordum (bak kafa o kadar ayık ki düşüne biliyom)
neyse yavaş yavaş sahne aldı hayko bende hemen operasyona başladım foto şipşak
azdaa video felan hallettim bitirdim..
Ufaktan kafa sallama ile girdim olaya, hep bir ağızdan şarkılara eşlik ettik yüksek volüm imdadıma yetişti hafiften sağır oldum derken beyin uyuşmuş sarhoşluk başladı
o anda bende kopmaya başladım. Heman önümüzde kızlar kavga ediyo felan birinin kafasına dirsek geçirdim
kopmuşum ben adam mı görürüm karşımda
girmeseymiş ayağımın altına
neyse harikaydı hayko açık havada konserlerde izlenmiyo mesela rockncoke de izleyemedim sürekli pogo yapıyorlar ama burada güzel güzel izledim çok beğendim ..
Not : Videoları daha sonra ekleyeceğim ..
Edit : video eklendi
HAYKO CEPKİN
Sabahleyin tesadüf eseri arabanın içinde radyo dinlerken, hayko nun babylon an çıkacağı haberini duydum, derhal kuzene haber saldım isimlerimizi yazdırdı sağolsun
Neyse işte öle etrafı kestik biraz derken konser 22:15 geçe başladı
Ufaktan kafa sallama ile girdim olaya, hep bir ağızdan şarkılara eşlik ettik yüksek volüm imdadıma yetişti hafiften sağır oldum derken beyin uyuşmuş sarhoşluk başladı
Edit : video eklendi