Hayko Cepkin 27 Aralık (Babylon)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
W

warkortali

SDN Okuru
27 aralık 2007 yer babylon

HAYKO CEPKİN

Sabahleyin tesadüf eseri arabanın içinde radyo dinlerken, hayko nun babylon an çıkacağı haberini duydum, derhal kuzene haber saldım isimlerimizi yazdırdı sağolsun :) yanıma bi arkadaşı aldım ve yola saat 17 de çıkmamıza rağmen, köprüde trafik vardı. Neyse ağır ağır geçtik köprüyü beyoğluna vardık, arabamızı yol boyunca park edilmez tabelasının tam altına bıraktım en sağlamından :D Babylon kapıları saat 21:00 de açıldı, ortam bayağı sarmıştı beni gerçekten babylon güzel mekan.

Neyse işte öle etrafı kestik biraz derken konser 22:15 geçe başladı:D ayık kafa olduğum için eğlenemeyeceğimi düşünüyordum (bak kafa o kadar ayık ki düşüne biliyom) :D neyse yavaş yavaş sahne aldı hayko bende hemen operasyona başladım foto şipşak :D azdaa video felan hallettim bitirdim..

Ufaktan kafa sallama ile girdim olaya, hep bir ağızdan şarkılara eşlik ettik yüksek volüm imdadıma yetişti hafiften sağır oldum derken beyin uyuşmuş sarhoşluk başladı:D o anda bende kopmaya başladım. Heman önümüzde kızlar kavga ediyo felan birinin kafasına dirsek geçirdim :D kopmuşum ben adam mı görürüm karşımda :D girmeseymiş ayağımın altına :D neyse harikaydı hayko açık havada konserlerde izlenmiyo mesela rockncoke de izleyemedim sürekli pogo yapıyorlar ama burada güzel güzel izledim çok beğendim ..

Not : Videoları daha sonra ekleyeceğim ..
Edit : video eklendi

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Anammmm Adama birşeyler oldu Karanlıkta Şişlediler mi ne yaptılar :D

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
way warko, hayko konser veriyor beni çağırmıyorsun, alacağın olsun abi :( neyse artık çektiğin fotolarla ve videoyla idare edeceğiz ehehehee :D eğlenmişsin umarım abi :D canlı performansı nasıl ama ;)

W

warkortali

SDN Okuru
onair dedi ki:
way warko, hayko konser veriyor beni çağırmıyorsun, alacağın olsun abi :( neyse artık çektiğin fotolarla ve videoyla idare edeceğiz ehehehee :D eğlenmişsin umarım abi :D canlı performansı nasıl ama ;)

Yakında olsan birlikte giderdik emin ol ;) Ha bu arada S.D.N Rock Kültür Kulübü Üyeleri her an davetlim olabilirsiniz istanbullular ! Ve eğer istanbula gelebilirlerse şehir dışında ki üyeler de davetli listeme dahil olabilir ;)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
acaba yakında olsak birlikte gider miydik? inanayım mı acabaa :* :D :D eminmim warko eminim ;)

W

warkortali

SDN Okuru
Chimera devet ettim ama sanatçı seçiyo napiimgelmedi :D

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Chimera haykoya gelmedi yani hayret :^)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
işte bu :D şiiişşşttt duyuyor musun Mavi. ? uyudun mu yoksa ehehehehe :D :D

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
bende deli die dedim zaten :D adam sırf çığlık atıo :D onu bende yaparım banada parı verin o zaman ahahaha :D mevzuu bu mudur yani? çığlık atana hayran mı olunur :D

W

warkortali

SDN Okuru
Biz sevdiğimizden öle hitap ederiz senin açından bakarsak hakaret gibi değil ! :P

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
mavinok.ta dedi ki:
bende deli die dedim zaten :D adam sırf çığlık atıo :D onu bende yaparım banada parı verin o zaman ahahaha :D mevzuu bu mudur yani? çığlık atana hayran mı olunur :D
Ona çığlık değil Brutal vokal denir. :P Hayko o kadar çok "çığlık" atmıyor ki :D

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
mavinok.ta dedi ki:

Biliyorsan paylaş, Bilmiyorsan SOR! (SDN)

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Süper yaw müthişsin Hayko! :). Video için teşekkürler.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
muhteşem bir brutal vokal :D
"This is the nighmare!"