Hayırsever Fahişe

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
yaptığı şeyi normal olarak görüyor artık namusuyla para kazananlar bu dünyada işlerini söylerken utanarak sıkılarak söylüyorlar misal bir simitçi bir boyacı bir seyyar satıcı ama bu tip ahlaksızlıkları yapanlarda gurular çıkıyor ve söylüyor savunmalarıda hemen yok hayat onları oraya itiyor felan diye oluyor yazık nediyeyim

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
insanlar arasinda international ahlak degerleri vardir,mesela inanmayan insanlarda bile bazi seyler cok kötüdür,örnek olarak fahiselik,bun kiza sen oruspusun desen senle kavga eder ama hala o isi yapar,kendine bahaneler uydurur,yaptigi isi mesru gösterme cabasidir,bir nevi böyle hayir mayir isleri diyerek oruspulugunu gizleme cabasi diyelim,uyduruktan din adi verilen bazi düsünceler yada islam disindaki dinlerde de durum farkli degil.en allame bir profesör bile bu dünyanin evrenin yani tüm galaksinin tesadüf olamayacagini bilir ama inatla allah yok derler,bazi bilimsel deger dedikleri seyleride diplomalarini kullanarak kendi islerine gelecek sekilde yorumlarlar.yani inanclarini mesru gösterme cabasidir aslinda bu.yani inandigi seyi mantikli hale getirme cabasidir aynen burdaki fahisenin yaptigi gibi...ne kadar igrenc demi...

yanlız hocam sen ceza alırsın

homesinema

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne kadar hayır sever olursa olsun o işten gelen para ıse yaramaz

WolfeXtreme

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yanlışsın bana göre!!!
Bir ara böbreklerim kum döküyordu..İzmirde ki doktor bolbol bira iç ,dökersin dedi,şaşırdım.
Benim cevabım şu oldu :
Allahın haram kıldıklarından hayır mı beklenir, sizce dedim!!
Sustu kaldı neticesinde,su an cok şükür ne kum var nede doktor var hayatımda...

(Konuyla alakasız)
"üstteki yazıyla alakalı..."

sağlık gibi ciddi konularda haram şeyler helal olur bildiğim kadarıyla.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Çorbada bizim de tuzumuz oLsun ne zaman nerede saat kaçta :D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
yaw bu konuyu çengelleyin artık :D ne hayırsever fahişeymiş yaw :D kaç sene öncesinin haberi :D

gipsymoon01

Asistan
Reaksiyon puanı
2
27 yedi saat dayanamaz belki kadin dayanir ama onunla bu isi yapacak adamin dayanacagini sanmiyorum 27 saat olmaz ney bu itfaiye borusumuki okadar aksin imkansiz bu insanlarda haram helal kavrami yok zaten kadinin meslegi oymus belki ilgi cekip musteri saysini arttirmak istemistir yoksa bagis hikaye kimse kimseye bos yere iyilik ve bagis yapmaz