Hayırlı Cumalar

Bu konuyu okuyanlar

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,324
Puanları
113
Cumamız elbette hayırlı olsun... Da, kılamadığımız cumalar yüreğimizde hicran oldu, dert oldu. Sadece Cumalar mı? Önümüzde iki haftadan az bir süre kala Ramazanımız geliyor. Teravihlerimiz, Kadir gecemiz de ayrıyız ne yazık ki. Evlerimizde kılacak olsak da Camideki toplu kılmanın yerini hiçbir şey dolduramıyor. Çocuklarımızla yan yana, eşlerimiz, belki anne babalarımızla aynı yolda yürüyerek gidip gelmek vs. öf diyorum ya... :(
 

Akkara

Müdavim
Emektar
Katılım
3 Şubat 2018
Mesajlar
8,003
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
9,356
Puanları
113
"Size zor geldiği halde savaş üzerinize farz kılındı. Hakkınızda hayırlı olduğu halde bir şeyden hoşlanmamış olabilirsiniz. Sizin için kötü olduğu halde bir şeyden hoşlanmış da olabilirsiniz. Yalnız Allah bilir, siz ise bilemezsiniz."

*Bakara Suresi - 216

Virüs de gözle göremediğimiz bir düşman ve insanoğlu olarak onunla savaş halindeyiz. Tedavisi bulunana ya da bağışıklık kazanana kadar tedbiri elden bırakmamalıyız. Allah her şeyi bilir, her şeye kādirdir. Bu günleri de atlatacağız.
 
M

Murat Burç

SDN Okuru
Cuma mıydı bugün? Haftada günleri tayini ancak cuma namazıyla edebiliyordum o da iptal olunca beim gün tayini de iptal oldu:
 

hüzün_

Müdavim
Emektar
Katılım
14 Nisan 2010
Mesajlar
8,771
Reaksiyon puanı
500
Puanları
113
Yaş
35
Kim bir kul hakkı yemişse derhal o kardeşi ile helalleşsin Çünkü (kıyamet günü) dirhem de geçmez dinar da Böyle olunca o (hak yiyen) kişinin sevapları alınır o adama yüklenir. Eğer sevapları yoksa o hakkını yediği adamın günahları buna yüklenir.
Hadisi şerif, Buhari
Hayırlı cumalar
 

Son mesajlar

Üst