• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hayırlı Cumalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cacar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı Cumalar....
cumaresimkart.jpg

Cumanız Mübarek olsun arkadaşlar, ömrümüzün bi Cumasını daha geride bıraktık nice Cumalara İnşallah..

Herkese hayırlı Cumalar...

hayırlı cumalar kardeşlerim

Cumanız mübarek olsun.

herkese hayırlı cumalar gönlünüzdeki tüm dileklerin kabul olması dileği ile

hayırlı cumalar

Hayırlı cumalar.
Geçen hafta işe dalmışım o yüzden cumayı kaçırmıştım,bu olmayacak inşaallah.

Gökten ne yağdıda yer kabul etmedi? Toprağa ne ekildide bitmedi? Bu dünyada kim geldi de gitmedi? Hangi dert, hangi sıkıntı bitmedi? Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi? Kim Allah dedi de o yetişmedi? Kim gizli yalvardı da O işitmedi? Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi? Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerreflenenlerden olmak dileğiyle...

Herkese hayırlı Cumalar...

Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden, kazalardan, belalardan, sıkıntılardan, şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun. Selam ve dua ile hayırlı Cumalar...

VVeLM.jpg

hayırlı cumalar kardeşlerim

Ya Rabbi ; Gönlümün Tesbihine Umut Boncukları Dizdim Tane Tane Her Bir Çekişte AF Diyerek Sığındım Rahmetine..
Affedilmek duasıyla Hayırlı Cumalar.

Hayırlı Cumalar Dostlar.