Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rasûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
"Cuma gecesi ve Cuma günü bana çokça salatü selam getiriniz. Zira Cuma geceleri ve Cuma günleri, getirdiğiniz salatü selamları bana iletirler. Bunun sebebi şudur: Toprak, peygamberlerin bedenlerini yiyip çürütmez. Bir Müslüman bana salatü selam getirince, mutlaka bir melek onu alıp bana getirir ve falan oğlu falan sana şöyle şöyle salatü selam etti diye adıyla sanıyla birlikte haber verir."
[Taberâni, el-Mu'cemü'l-evsat (İvezullah), I, 83, nr. 243; Heysemi, Mecma'u'z-zevâid, II, 169]
Rabbimiz CC. Bize "Emin" olan meleğin Cebrail (aleyhisselam) ile indirdiğin, Rehberi Ekmel (aleyhiekmelüttehaya) ile öğrettiğin, Senin varlığını, birliğini, sübhanlığını, güzelliğini ve saymaya küçük aklımın yetmediği seninle ilgili birçok mesajlarla dolu, bana insan olmayı, kul olmayı öğreten Kur-an'ı Kerimdeki mesajlarını anlamayı, idrak etmeyi ve de bu konuda ki tek örnek Biricik kulun, habibin ve Rasülün Efendimiz (SAV) gibi YAŞAMAYI nasip et... (ifademde yanlış olmuşsa af eyle!) Cumamız mübarek ola. TÜM ALEMLERE VESSELAM...