Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ve aleyna aleykum selam.
Es selamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu. Hayırlı, bereketli cumalar.
Hepimiz için canabı rahmandan rahmet, magfiret ve bağışlanma diliyorum.
Cuma fakirlerin haccıdır. Hz. Muhammed (a.s)
HAyırlı Cumalar... hani aklınıza gelirim de forumda şu elemanın adı neydi dedikten sonra ismimi hatırlasanız da hatırlamasanız da sadece bana değil forumdaki inançlı inançsız herkese (inanmayanların hidayetine), foruma kayıtlı olan olmayan, interneti olan olmayan, kuzey yarım küre de olanlara, güney yarım kürede olanlara, Cuma gününün kıymetini bilene bilmeyene dua etmeyi unutmayın...bak sadece kendime istemiyorum arkadaşım... bakarsın aramızdan birilerinin duası hemen kabul edilenler arasında yer alıyodur... ya da Cuma gününe mahsus şu müthiş 1 saatin anına denk gelir? iyi, güzel, hayırlı ne varsa isteyin kardeşim... gerisini de merak etmeyin... kalın sağlıcakla...
£bedi mükafat varsa ötelerde..Fani dertlere takilmak bilmeyene mahsustur..inanan bilir ki; özlemlerin sonu vuslat.. Hüzünlerin sonu tebessümdür..Slm ve duaile..Hayırlı Cumalar