9'da gez toz, 10 dan itibaren sıkı tut. Tavsiyem budur.
9 sıkı tut. 10 hayatını yaşa.
Bende 2 sene sonra gireceğim. Allah yardımcınız olsun
Dostum fotoğrafların tahrik ediyor.@Usain senin yerine ben mod olabilir miyim fndnfn
Yolunuz açık olsunSelam millet. 2.5 yıl aradan sonra ben artık yeşil değil, klasik troll utkuversus'um.
Üniversite sınavı sebebi ile yetkileri aldırmaya karar verdim.
Bu süreçte foruma ne kadar girerim, girmem bilmiyorum. Avatarı klasik avatarımla değiştirdim. İsim değişikliğini zaten 2 hafta öncesinden yapmıştım. Sebebi başkaydı ama olsun, vesile oldu.
Velhasıl, artık Siyaset bölümünde sizleri banlayan, siyasete yazmanızı yasaklayan, konuya son mesajı attıktan sonra kilitleyip racon kesen utkuversus artık yok.
Dolayısıyla benden daha çok korkabilirsiniz nihahaha.
Az önce son üye onaylama işlemimi yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 121789
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Usain tarafından edit:
Şimdi ben de konu açmayayım. Bu konudan bana da veda ederseniz sevinirim.
Ben de çoğunluğun samimi bulduğu. Bazılarının saygısız çocuk bulduğu Usain. Benim de ayrılma sebebim Utku ile aynı. Üniversite sınavı. Ek olarak yoruldum forumdan diyebilirim.
Seviliyorsunuz.
Utku halletmiş bana denetim de rapor da kalmamış.
Ekli dosyayı görüntüle 121791
?Dostum fotoğrafların tahrik ediyor.![]()
@utkuversusSelam millet. 2.5 yıl aradan sonra ben artık yeşil değil, klasik troll utkuversus'um.
Üniversite sınavı sebebi ile yetkileri aldırmaya karar verdim.
Bu süreçte foruma ne kadar girerim, girmem bilmiyorum. Avatarı klasik avatarımla değiştirdim. İsim değişikliğini zaten 2 hafta öncesinden yapmıştım. Sebebi başkaydı ama olsun, vesile oldu.
Velhasıl, artık Siyaset bölümünde sizleri banlayan, siyasete yazmanızı yasaklayan, konuya son mesajı attıktan sonra kilitleyip racon kesen utkuversus artık yok.
Dolayısıyla benden daha çok korkabilirsiniz nihahaha.
Az önce son üye onaylama işlemimi yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 121789
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Usain tarafından edit:
Şimdi ben de konu açmayayım. Bu konudan bana da veda ederseniz sevinirim.
Ben de çoğunluğun samimi bulduğu. Bazılarının saygısız çocuk bulduğu Usain. Benim de ayrılma sebebim Utku ile aynı. Üniversite sınavı. Ek olarak yoruldum forumdan diyebilirim.
Seviliyorsunuz.
Utku halletmiş bana denetim de rapor da kalmamış.
Ekli dosyayı görüntüle 121791
Mizaj@utkuversus geldi @Usain de gelse keşke.
modluğa gelse yani