Artık bıktım bu hayattan. İnsanlardan nefret etmeye başladım. Herkes üzerime gelmeye başladı. Bir gün intihar edip kurtulacam hepsinden. Okulda ayrı dert evde ayrı dert. Birisi dik dik bakar. Diğeri küçümser.
Biliyorum kendisini çok sıkı takip ederdim. Öldüğünü öğrenince ben de üzüldüm.İntihara örnek olarak 1-2 gün önce zaten bir örnek yaşandı. Ve ailesinin ne kadar pişman olduğunu gördünüz.
İşte siz de biliyorsunuz ki intihar edenler arkasında sevenlerini bırakıyor.Biliyorum kendisini çok sıkı takip ederdim. Öldüğünü öğrenince ben de üzüldüm.
Anlıyorum ama cidden sıkıldım artık. Geçen sene böyle değildi. Bu sene okuldan mı bilmiyorum ama psikolojim çok bozuldu. Başka birisi oldum sanki. Psikolojim bozuk olduğundan derslerime de odaklanamıyorum.İşte siz de biliyorsunuz ki intihar edenler arkasında sevenlerini bırakıyor.
Yani intihar etmeyi düşünmeyin, aksine nasıl daha güzel yaşayabileceğinizi düşünün.
İnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçmek, onurunu gururunu incitmek çok mu doğru?
Herkesin bir fiziksel zaafı olabilir. Önemli olan üstesinden gelmek. Ben bunu yapamıyorum diye otunmak değil.İnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçmek, onurunu gururunu incitmek çok mu doğru?
İslamiyette intihar haramdır. Ancak islamiyeti bir kenara koy kendine saygın olsun öncelikle. İntihar pes etmektir. Pes edenlerden değil. Güçlü olanlardan ol. Hayatta kimsenin, hiç bir şeyin ve hiç bir nedenin seni yere düşürmesine izin verme. Yere düşebilirsin. KALKACAKSIN. Hata yapabilirsin. İnsansın. BİR DAHA TEKRARLAMAYACAKSIN. Ama ne olursa olsun pes etmeyeceksin.
Dostum intihar hep insana en kısa çıkış yolu gibi gelir bu ancak ve ancak sana zarardır.Artık bıktım bu hayattan. İnsanlardan nefret etmeye başladım. Herkes üzerime gelmeye başladı. Bir gün intihar edip kurtulacam hepsinden. Okulda ayrı dert evde ayrı dert. Birisi dik dik bakar. Diğeri küçümser.
Metallica dinle ufkun açılsın...
alakası yok kaliteli müzik o ve bu:mmm şeytanlı müzikkk
sokaktan bir kedi al götür veterinere bakımını yaptır al eve hayatına anlam katsın mutfak masasına kıyma,kuşbaşı et ve tavuk bırakmaman gerektiğini o küçük harika canlı öğretir...Bende bıktım vala ama yapacak bir şey yok.
Dürüstçe açıkça bugün şunu söylediğim için ÇOK ÜZGÜNÜM fakat, kendimi şu günden itibaren öldürmek istiyorum sebebi ise arkadaşımı kaybetmiş olmamdır hemde en değerlisini!