Hayattan bıktım ve bannerlord (hepsi sadece şakaycı ciddiye almayınız)

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Herşey üst üste geliyor bannerlord da sıkıntılar çalınan hesaplarım ağrıyan dişlerim hayat beni çok zorluyor

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Hocam herkesin böyle bir dönemi olmuştur. Umarım en yakın zamanda rahata kavuşursunuz
heleki diş lerim ölsem bu kadar acı çekmem bi ara dişlerimden intaharı bile düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

bıktım be hayattan

hele derdine bak demeyin yaşadıklarıkm bir gamer için zor ve yine yaşadıklarım herkes için zor o dişlerim varya o dişlerim

Mali654987

Doçent
Reaksiyon puanı
379
heleki diş lerim ölsem bu kadar acı çekmem bi ara dişlerimden intaharı bile düşündüm

bıktım be hayattan

hele derdine bak demeyin yaşadıklarıkm bir gamer için zor ve yine yaşadıklarım herkes için zor o dişlerim varya o dişlerim
kaç yaşındasın?

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
farkındamısınız bilmem ama bu dalga geçmelerle falan iyice hayattan bıktırıyorsunuz

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Seninle dalga geçmiyoruz, boş tesellisi vermek istemedim sadece çünkü ne dersek diyelim sen problemlerini çok büyütüyorsun gözünde,kendinle barışık olmayı öğren bu arada yaş kaç ?

Mali654987

Doçent
Reaksiyon puanı
379
farkındamısınız bilmem ama bu dalga geçmelerle falan iyice hayattan bıktırıyorsunuz
dalga geçmiyoruz sadece barderlond gibi bir oyunda sıkıntı yaşadığın için intihar falan diyosun bu bikere çok saçma

diş ağrıları illaki olucaktır bundan normal bişey yok

bu arada yaşının küçük olduğu çok belli belki söylersen ona göre yardımcı olabiliriz

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
dalga geçmiyoruz sadece barderlond gibi bir oyunda sıkıntı yaşadığın için intihar falan diyosun bu bikere çok saçma

bu arada yaşının küçük olduğu çok belli belki söylersen ona göre yardımcı olabiliriz
diş ağrılarımdan dolayı intihar edeceğimi söylemiştim bu bir o an yazdığım zaman sinirliyimdim aslında intiharı düşünmemiştim bu iki

Arife F`

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Hocam hayat bir sınav ve bu sınavda illa ki zor yerler olacak :) hemen böyle zor dersek ohoo... Biraz daha olumlu olmamız lazım

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
bunların hepsi şakaydı tepki ölçmek amacıyla yapıldı ciddiye almayınız

Hocam hayat bir sınav ve bu sınavda illa ki zor yerler olacak :) hemen böyle zor dersek ohoo... Biraz daha olumlu olmamız lazım

Reaksiyon puanı
6,396
???Bir sosyal deney dahamı?
Asıl bu sosyal deneyler insanı hayattan bıktırıyor.

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Depresyona girdiğinizde beni dolandırıp karısının, kızının, annesinin numarası kendi dağıtıyormuş gibi dağıtıp ve İnstagram'da bir çok fotoğrafınızı ifşalandığınızı düşünün. 10 Denekten 2'si mefta oldu. ?

Depresyona girdiğinizde beni dolandırıp karısının, kızının, annesinin numarası kendi dağıtıyormuş gibi dağıtıp ve İnstagram'da bir çok fotoğrafınızı ifşalandığınızı düşünün. 10 Denekten 2'si mefta oldu. ?

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516

Kullanıcı adın beni korkutuyor.

Arife F`

Asistan
Reaksiyon puanı
200
İlginç insanlarsınız. Gerçekten. İki takipçi kasacağım, iki abone daha gelecek diye saçma sapan sanaryolar yazmanız sadece saçma.
Ve eğer bunu videoya aldıysan veya ekran görüntüsü alıyorsan bu dediğimi de ekle! Bir daha da insanlari böyle saçma sapan şeylerle ölçme, ne halin varsa gör! @Ecel121

Bu şey değil mi? Aleyna tilki çok iyi şarkı soylüyor deyip sonradan ironi yaptım ciddiye almayın diyen kitle
Aynen zjskxhsknxlsnx ?