Ecel121
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 106
Herşey üst üste geliyor bannerlord da sıkıntılar çalınan hesaplarım ağrıyan dişlerim hayat beni çok zorluyor
heleki diş lerim ölsem bu kadar acı çekmem bi ara dişlerimden intaharı bile düşündümHocam herkesin böyle bir dönemi olmuştur. Umarım en yakın zamanda rahata kavuşursunuz
kaç yaşındasın?heleki diş lerim ölsem bu kadar acı çekmem bi ara dişlerimden intaharı bile düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
bıktım be hayattan
hele derdine bak demeyin yaşadıklarıkm bir gamer için zor ve yine yaşadıklarım herkes için zor o dişlerim varya o dişlerim
bir teselli etmenizi beklerdim ama siz daha çok dalga geçmişsinizPeki bizim bu konuya ne dememizi bekliyorsun?
sanane yaşımdanSeninle dalga geçmiyoruz, boş tesellisi vermek istemedim sadece çünkü ne dersek diyelim sen problemlerini çok büyütüyorsun gözünde,kendinle barışık olmayı öğren bu arada yaş kaç ?
dalga geçmiyoruz sadece barderlond gibi bir oyunda sıkıntı yaşadığın için intihar falan diyosun bu bikere çok saçmafarkındamısınız bilmem ama bu dalga geçmelerle falan iyice hayattan bıktırıyorsunuz
diş ağrılarımdan dolayı intihar edeceğimi söylemiştim bu bir o an yazdığım zaman sinirliyimdim aslında intiharı düşünmemiştim bu ikidalga geçmiyoruz sadece barderlond gibi bir oyunda sıkıntı yaşadığın için intihar falan diyosun bu bikere çok saçma
diş ağrıları illaki olucaktır bundan normal bişey yok
bu arada yaşının küçük olduğu çok belli belki söylersen ona göre yardımcı olabiliriz
dalga geçmiyoruz sadece barderlond gibi bir oyunda sıkıntı yaşadığın için intihar falan diyosun bu bikere çok saçma
diş ağrıları illaki olucaktır bundan normal bişey yok
bu arada yaşının küçük olduğu çok belli belki söylersen ona göre yardımcı olabiliriz
bunların hepsi şakaydı tepki ölçmek amacıyla yapıldı ciddiye almayınızHocam hayat bir sınav ve bu sınavda illa ki zor yerler olacakhemen böyle zor dersek ohoo... Biraz daha olumlu olmamız lazım
Al işte. Şimdi gel de linç etme.bunların hepsi şakaydı tepki ölçmek amacıyla yapıldı ciddiye almayınız
sadece böyle bir kişiye yapacağınız cevabı merak ettim o kadarAl işte. Şimdi gel de linç etme.
Sosyal deney saçmalığından ne anlıyorsunuz?
İlginç insanlarsınız. Gerçekten. İki takipçi kasacağım, iki abone daha gelecek diye saçma sapan sanaryolar yazmanız sadece saçma.sadece böyle bir kişiye yapacağınız cevabı merak ettim o kadar
Kullanıcı adın beni korkutuyor.bunların hepsi şakaydı tepki ölçmek amacıyla yapıldı ciddiye almayınız
bunların hepsi şakaydı tepki ölçmek amacıyla yapıldı ciddiye almayınız
Ve eğer bunu videoya aldıysan veya ekran görüntüsü alıyorsan bu dediğimi de ekle! Bir daha da insanlari böyle saçma sapan şeylerle ölçme, ne halin varsa gör! @Ecel121İlginç insanlarsınız. Gerçekten. İki takipçi kasacağım, iki abone daha gelecek diye saçma sapan sanaryolar yazmanız sadece saçma.
Aynen zjskxhsknxlsnx ?Bu şey değil mi? Aleyna tilki çok iyi şarkı soylüyor deyip sonradan ironi yaptım ciddiye almayın diyen kitle