-Beneficence-
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 31
Herkes seni tanımalı mı yoksa adını bile duymamalı mı? Çok mu dostun olmalı yoksa az ve öz mü...?
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] Gerektiği kadar kişi tanımalı.Ben fazla kişinin tanımasını istemem açıkçası.
Çok geç kaldın , tüm SDN ailesi ve dışardan izleyenler seni tanıyorlar
Ben herkesin beni tanıması gibi bir takıntım var, doğrudur. Çevremde ne kadar çok insan olursa, o kadar şanslı olduğuma inanırım.
Dost, farklı konu aslında. Benim 2 dostum var. Bi @Alnair Alsad, bir de kuzenim.
Msn de bana dostumsun dediğin günler yalandı demek![]()
Bırak abi, hepsiniz aynısınız![]()
Ya o dostluk başka, o başka abi. Ne dostluklar gördüm ben, 3 gün sonra yok olan. O yüzden 6 aydan aşağısına dost demiyorum.![]()
Bırak abi ya![]()
(şaka yapıyorum)
Farkında mısın, kız tribi atıyosun. Ortam bozuyo demek ki insanı.![]()
Akşam kızların içindeydim, ondandır![]()
konu nereye gidiyor![]()
Benim Hiç Dostum, Arkadaşım Olmadı. Hiç Bi Zamanda Olmayacak. Her Dostum Dediğim Kişi Sırtımdan Vurdu Beni. Aynı Şekilde Arkadaşlarımda Öyleydi. Allah Razı Olsun Beni Yanlız Bırakmayan Ailem Var. Bide Rabiam♥.
Ben herkesin beni tanıması gibi bir takıntım var, doğrudur. Çevremde ne kadar çok insan olursa, o kadar şanslı olduğuma inanırım.
Dost, farklı konu aslında. Benim 2 dostum var. Bi @Alnair Alsad, bir de kuzenim.
Seni herkes tanımalı dünyadan bunu mahrum etmeAdımı bile duymamalı.
![]()
1. Paralel çizgilerin birçok ortak yönü vardır ama hiç karşılaşmazlar (kesişmezler). Asla
2. Bunun üzücü olduğunu düşünebilirsin.
3. Fakat paralel olmayan diğer bütün çizgi çiftleri bir kez kesişirler ve sonra sonsuza kadar birbirlerinden uzaklaşırlar.
4. Ki bu da oldukça üzücüdür.
çok felsefik. Acaba iki çizgi bir gün karşılaşsa; bu, aşikar sonlarını yaklaştırmaktan ve hiç karşılaşmamaktan çok daha fazla üzücü olmaktan başka bir işe yarar mı?
çok felsefik. Acaba iki çizgi bir gün karşılaşsa; bu, aşikar sonlarını yaklaştırmaktan ve hiç karşılaşmamaktan çok daha fazla üzücü olmaktan başka bir işe yarar mı?
En azından bir üçgene köşe olurlar ya hu!![]()
Herkes seni tanımalı mı yoksa adını bile duymamalı mı?
Günün sözü olarak alıyorum bunuSago ne güzel der;
Hayatıma musallat oldu şöhret, ün.
Karıştı yarınım, bitti dün. Tedirgin bugün.. .
Sonuç: az ama öz olmalı, bir yorgan gibi sadece kışın değil, mevsimlik misali 4 mevsim sarmalı seni dost dediğin![]()