Hayatınızda yaşadığınız en ilginç olay (başkasının yaşadığı olay da kabul olur.)

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,851
Geçen sene 10-20 kişi tarafından kovalandık arkadaşlarla ben çaktırmadan kaçtım öbür arkadaşlarımda evlerine doğru kaçtı ben kaçıyomuş gibi yapıp saklandım hemen ufacık biryere beni kaçtı sanıp 2 saat koştular :D

benimde suçum yoktu aslında ama öbürleriyle arkadaşım diye benide kovaladılar :D

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,265
ilkokul 4 te arkadaşım ayakkabısının tabanından bir parça kopararak döner yedirmişti.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,851
Şunu unutmuşum pardon: İlk okul 4 de arkadışımın köpeği vardı bizde görmek için gittik köpeği ama aslında bunun köpeği değilmiş kuzenininmiş tek sıra halinde çocuğun köpeğin olduğu yeri açmasını bekledik (ben en arkadayım ve biz köpeği ilkkez görüyoruz) tam kapıyı açtı birde ne göreyim bizimkiler kaçmaya başlamış hemen peşlerinde koştum (daha köpeği görmedim ben) ayağım takıldı düştüm bunlar beni satmadı döndüler kaldırdılar beni o anda köpeği gördüm ve ufacak birşeymiş bunlar boşuna korkup kaçmış zaten köpekte zincirliymiş ama biz arkamıza bakmadan kaçtığımız için köpeği görmemişiz bile

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
ben çocukken bir çocuk vardı. gittiğim her yerde karşıma çıkabiliyordu. markette, sinemada, başka bir şehirde, hatta tv'de bile. dünyanın başka yerinde bile olabiliyordu bazen. anneme hayırdır diye sorduğumda onun aynı çocuk olmadığını, down sendromu diye bir hastalık olduğunu; bu yüzden hepsinin fiziksel olarak aynı gibi gözüktüğünü söylemişti.

çocukken yaşadığım en büyük aydınlanmadır herhalde.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Lise 2de okulu benim yüzümden su basması.
Daha ilginçleri var da yazmaya yorulurum

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Lisede servisle okula giderken yolun kenarında bembeyaz giyinmiş nur yüzlü bie amca görmüştüm acayip heyecanlanmıştım yaklaştıkça amcanın gerçek olduğunu farkettim??? Kısa çaplı heyecan oldu? Bir kerede okulda havası olan bir hocamız derse gelmeden önce akıllı tahtanın kablosunu tekrar kendine mi ne takmıştık hoca geldi açamıyor baya uğraştı görmedi aslında görmesi gereken prizin yanlış takılı olduğuydu kimseyede sormuyor tabi ama biz nasıl gülmemek için kendimizi zor tutuyoruz en son bulmuştu da bozulmuştu baya?

Mfci

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Dediğim gibi en ilginç ne yaşadınız? Bizim okulda 1 lerden bir çocuk vardı geleni yemeye çalışıyordu. :)
Bizim bir hoca vardı.Ona aşk büyüsü yapılmış.Onun evinde 10 erkek arkadaşımla kalmıştık.Hoca diyordu evden tıkırtılar gelir diyordu.Zaten o gece boyunca sürekli kapıdan duvardan tıkırtılar geliyordu.
Kafamdan sallamıyorum daha uzun yazmamı isterseniz anlatırım.

İyi forumlar..

KarabelaGustavo

Asistan
Reaksiyon puanı
52
İlginç sayılırsa ellerinde parfüm soda şişeleri olan suriyeliler üzerimize yürüdü kavga etmiştik

ByMoToRisT

Asistan
Reaksiyon puanı
181
Sevgilimin abisine yakalanmaktan korkuyordum. Bir gün okulda son dersteyim mesaj geldi. Hemen baktım ki yabancı numara.
"Demek XXXX ile he palayı g****e sokacam. " yazıyordu.
Tabii ben de hemen yusuf yusuf oldum. Adam ülkücü bi de düşünün yani durumu.

Sonra ben çıkışta titreye titreye giderken arkadaşım şaka yaptık, bizdik dedi. Önce bi rahatlama geldi sonra sinir bastı beni.

NOT: Bu şaka gerçeğe dönüşmek üzereyken son anda yırttım. (şakadan 3 ay sonra)

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,026
Beni 10 kişi kovalamış ti arka cebimdeki ağaç dalını bıçak diye yutturup kacmıştım sonra onları toplayini tek bulup dovmustum

seaplane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
178
hala oğlu ile gittiğim bir barda barmen içeceğime ilaç atmıştı ( Allahtan yalnız değildim ) sonra bunu farkeden hala oğlu arkadaşlarını toplayıp o barmeni dövmüşlerdi...