Anket Hayatınızda sınavlarda hiç kopya çektiniz mi?

?

• Sıklıkla

Kullanılan: 8 29.6%
  • Bazen

Kullanılan: 9 33.3%
  • Asla çekmedim ve çekmem

Kullanılan: 4 14.8%
  • Sınav aşırı zor olduğu için çektim

Kullanılan: 6 22.2%
  • Çekecektim ama vazgeçtim

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    27

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,609
Ben hiç çekmedim açıkçası. Birkaç kere çekecektim ama yakalanma korkusuyla vazgeçtim. Peki siz çektinizmi? Çekerken yakalandınızmı? Ne gibi sonuçlar doğurdu? Cevaplarınızı bekliyorum :)

DarkOsed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hayatımda bir defa çektim onda da aslında ben çekmedim arkadaşa gösteriyordum ünide. uzaklaştırmanın ucundan dönünce tövbe ettim

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Normalde birilerinden kolay kolay bakmam. Ama son sınıfız diye hocalar bizi bırakıyor telefondan filan bakıyoruz veya birbirimize yardım ediyor. Onun dışında öyle bir şey yoksa kendim yaparım.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Kopya çeken insan hiç bir şey öğrenmeyip bilmeyen insandır bence. Kendiniz araştırıp çalışın öğrenin. Kopya çekerek okulu bitirecekseniz ne öğreneceksiniz ki? Hem de başkası iyi çalışır sınava ve iyi puan alabilir. Ama siz gidip ondan kopya çekerseniz doğru olmaz bence. O zaman herkes kopya çeksin hep.
Çalışmak en iyisi. Kendin başar kendin kazan. Başkasına güvenme kendine güven.
Ben ise hiç kopya çekmedim.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,680
Kopya çeken insan hiç bir şey öğrenmeyip bilmeyen insandır bence. Kendiniz araştırıp çalışın öğrenin. Kopya çekerek okulu bitirecekseniz ne öğreneceksiniz ki? Hem de başkası iyi çalışır sınava ve iyi puan alabilir. Ama siz gidip ondan kopya çekerseniz doğru olmaz bence. O zaman herkes kopya çeksin hep.
Çalışmak en iyisi. Kendin başar kendin kazan. Başkasına güvenme kendine güven.
Haklısınız ama şöyle bir şey de var genellikle meslek liselerinde kopya çekilir. Çünkü meslek lisesine gidenlerin çoğunun amacı öğrenmek değil. Ya aile zoru yada en azından liseden mezun olayım kafası vardır. Bu durum böyle olmasa kopya çekme oranları bence yarı yarıya azalır.

sappien

Asistan
Reaksiyon puanı
326
İlk ve son kez Almanca dersinin sınavında çekmek zorunda kalmıştım ama o kadar acemiydim ki öğretmen direkt fark edip elime vurup kağıdı çöpe atmıştı. Üzerinden yıllar geçti ama ne zaman hatırlasam utanırım. ?

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,609
İlk ve son kez Almanca dersinin sınavında çekmek zorunda kalmıştım ama o kadar acemiydim ki öğretmen direkt fark edip elime vurup kağıdı çöpe atmıştı. Üzerinden yıllar geçti ama ne zaman hatırlasam utanırım. ?
O kadar zormu almanca ?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,631
Sadece bir kere çektim. Onu da öylesine çekmiştim. Gerçi bir kaç kez tuvalete gidipte telefondan baktığım olmuştu şimdi aklıma geldi.

MelihST324

Doçent
Reaksiyon puanı
131
Son düzenleme:

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Gözüm bozuk olduğundan okuyamıyordum ki çekim...

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
353
Daha dün tarih dersinde kopya çektim. Antlaşmaların tarihlerini sırama yazmıştım. Bazenleri de şüphelendiğim bir soru olursa çevremdekilere göz ucuyla bakarım.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,439
Çekemedim çünkü bana denk gelen sorular kimsede yoktu. Nasıl şans varsa hepsini a yada b olarak işaretledim ve sınavı geçtim.
Nasıl desem 5 üzerinden 3 aldım. 2 alan sınıfta kalıyordu 1 ve 0 yoktu. Şimdi nasıl bilemem.

Wyntkha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
açılan bu başlıkta kopya çekmedim yada sadece bir kere çektim diyen kim varsa yalan söylüyordur kendimizi kandırmayalım. eğer liseye gidiyorsanız yada mezun olduysanız kopya çekmeme ihtimaliniz yoktur

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,609
Cekemedim cunku sinif birincisiyim, yoksa bugun sosyal sinavinda cekmeyi dusunuyordum.

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
7 de çok çektim lisede de sözellerden çekmiştim

ilkaybaki

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Ben kopya hiç çekmedim çekmem de, kopya iyi bir şey değildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde birilerinden kolay kolay bakmam. Ama son sınıfız diye hocalar bizi bırakıyor telefondan filan bakıyoruz veya birbirimize yardım ediyor. Onun dışında öyle bir şey yoksa kendim yaparım.
Sizin okul hocan kim bende geleyim o nasıl rahatlık :) Bizim hoca baktırmıyordu telefonlara.