Öneri 20 bin tl bandında telefon önerisi

şakiko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, 20 bin TL bandında telefon önerisi lazım, şartlar 2.el olmalı, sıfır istemiyorum çünkü ben 2-3 ay sonra sıkılıp satıyorum genelde, sıfır bana gitmez ve iPhone istemiyorum çünkü daha önce kullandım, pek alışamadım, bu arada kamerası ve ekranı gibi şeyler önemli benim için, bir de yurt dışı önermezseniz sevinirim, hepinize şimdiden teşekkürler.

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
36
Note 20 mantıklı olabilir hocam. Keşfedebileceğiniz çok yan ürünü var sıkılmazsınız.

Kalenderadam

Doçent
Reaksiyon puanı
215
Merhaba, 20 bin TL bandında telefon önerisi lazım, şartlar 2.el olmalı, sıfır istemiyorum çünkü ben 2-3 ay sonra sıkılıp satıyorum genelde, sıfır bana gitmez ve iPhone istemiyorum çünkü daha önce kullandım, pek alışamadım, bu arada kamerası ve ekranı gibi şeyler önemli benim için, bir de yurt dışı önermezseniz sevinirim, hepinize şimdiden teşekkürler.

Bu telefonlar, yüksek performans ve kullanıcı deneyimi açısından oldukça kaliteli seçeneklerdir. Tercih tamamen senin ihtiyacına ve önceliklerine bağlıdı
📱Samsung Galaxy S22
📱POCO X6 Pro
📱Xiaomi Note 13 Pro
📱Realme 11
📱Samsung Galaxy S23 FE

Ctrl+aLT+Del

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Nothing de var 2.el sahibinden de bugün gördüm yağ gibi akıyor sade arayüz pixel gibi. bende de np1 var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nothing de var 2.el sahibinden de bugün gördüm yağ gibi akıyor sade arayüz pixel gibi. bende de np1 var