- Konuyu başlatan
Hocam tam da ben size mesaj yazıyordum. Hocam romu yaptık bitti diyebiliriz belki de ama kamerada video kayıt alamıyoruz. Video kaydedilemiyor hatasını alıyoruz. Yardımcı olabilir misiniz, acaba?Ama rom hala gelmedi![]()
Hocam tam da ben size mesaj yazıyordum. Hocam romu yaptık bitti diyebiliriz belki de ama kamerada video kayıt alamıyoruz. Video kaydedilemiyor hatasını alıyoruz. Yardımcı olabilir misiniz, acaba?Ama rom hala gelmedi![]()
Lib dosyalarıyla oynadınız mı? Yada kamera uygulamasını decompile ettiniz mi?Hocam tam da ben size mesaj yazıyordum. Hocam romu yaptık bitti diyebiliriz belki de ama kamerada video kayıt alamıyoruz. Video kaydedilemiyor hatasını alıyoruz. Yardımcı olabilir misiniz, acaba?
Lib dosylarıyla oynamadık. Decompile etmişiz.Lib dosyalarıyla oynadınız mı? Yada kamera uygulamasını decompile ettiniz mi?
Kamera uygulamasını Decompile etmeden romu deodex yaptınız mı?Lib dosylarıyla oynamadık. Decompile etmişiz.
Hayır.Kamera uygulamasını Decompile etmeden romu deodex yaptınız mı?
Tahmin etmiştim. İlk yapmanız gereken şeyi yapmamışınız. Odex romlarda decompile yaparsanız bu tarz hatalar alırsınız.Hayır.
Tahmin etmiştim. İlk yapmanız gereken şeyi yapmamışınız. Odex romlarda decompile yaparsanız bu tarz hatalar alırsınız.
Onlar düzeleceksüper mario 150 tl mi?Want your own website? | 123 Reg
Get online with Website Builder! Create a free 2-page website to go with your new domain. Start now for free, no credit card required!www.trapplicationcenter.com
![]()
Tam da şimdi onları koyuyordum.şu kendi programlarını buraya koyamaz mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani o PSU testi filan o tür şeyler burada ayrı bir PC bölümü olsa efsane olur bence.
Kullanıcı deneyimini etkilememesi için sadece sayfa içi reklam koyacağım. SDN Forumdaki gibi.zaten reklam engelleyici var bende internet 1kbps olduğu için ama yine de koyulabilirse koy daha iyi olur para kazanırsın.
birşey indirince reklam sayfasına atsa daha iyi yani 5 saniye bekle sonra geç filan.
Tema 2017'den kalmaBu arada sanırım bu site 2017 den kalmao haberler filan tarihi neden 2017?
Baştan editleyiverin. Bir kere yaptıktan sonra 2. defa aynı işlemleri yapmak çok kısa sürüyor.Bizim arkadaş da biraz acemi
![]()
Evet dediğiniz gibi.Baştan editleyiverin. Bir kere yaptıktan sonra 2. defa aynı işlemleri yapmak çok kısa sürüyor.
İlk başta stock romu ZipAligend yapın. Sonra %100 deodex yapın. Lib dosyaları falanda deodex olmalı yanlız ona göre.
Bu arada ios cihazlara dışarıdan uygulama kurulamaz. Bence marketten ios kısmını çıkar.