Hayatımın Hayalini Gerçekleştirdim...

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640
Merhaba. Bugün mutlu son ile karşınızdayım! Bayadır bir hayalim vardı. Bir sitem olsa ne iyi olurdu derdim. Ve artık var. @Aesir hocam, beni bir wp grubuna kattı onun için çok teşekkür ediyorum. O grupta bir abim bana sponsor oldu ve domain ve hostingimi aldı. Ve artık sitem hazır! Herkese çok teşekkür ediyorum. Sitemi lütfen inceleyin (didik didik). Önerilerinizi yazın. Yakın bir zamanda tema satın alacağım. Sizde tema almama destek olmak için sitemde açılıştaki uygulamanı ekle butonuna tıklayarak sponsor olabilirsiniz.
Site: www.trapplicationcenter.com
(Bu uygulama marketini Romda da kullanacağım.)
Sevinçten adam akıllı yazı yazamamışım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çalışmalar devam ediyor bu arada.

Not: Siteye tema yapmaya çalıştırdım, çöplüğe benzedi. Bende free'ye geçtim :)

Sitede biraz yavaşlık olabilir temadan kaynaklı. Tema alınca düzelecektir.

Son düzenleme:

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,863
siteye girmem 2 saat sürdü ama bu senin o balık yağı sattığın site değil mi?

bu arada biraz gezdim sanırım sitede sorun var bir yere girince sade beyaz ekran.

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640

bu arada biraz gezdim sanırım sitede sorun var bir yere girince sade beyaz ekran.
Hayır ya, ne alaka. Teması mı benziyor?

Reaksiyon puanı
5,163

Tebrik ediyorum ben girememiştim.

Keşke konı sahibi yeterince kodlama bilgisi kazanıncaya kadar wordpress kullansaydı.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,863
Hayır ya, ne alaka. Teması mı benziyor?
bana aynısı geldi aslında aşağı doğru kaydırınca yanlardan hani birşeyler geliyor ya yani karışık oldu bu herşeye tek ekranda nasıl bakabiliriz?

bu arada yükle yerine basamıyorum buton yok sadece yazı var.

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640
Tebrik ediyorum ben girememiştim.

Keşke konı sahibi yeterince kodlama bilgisi kazanıncaya kadar wordpress kullansaydı.
WordPress kullanıyorum hocam.

Bende açılması 5 saniye sürüyor. Sizde niye öyle?

bana aynısı geldi aslında aşağı doğru kaydırınca yanlardan hani birşeyler geliyor ya yani karışık oldu bu herşeye tek ekranda nasıl bakabiliriz?

bu arada yükle yerine basamıyorum buton yok sadece yazı var.
Yükle tuşu cc

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,863
WordPress kullanıyorum hocam.

Bende açılması 5 saniye sürüyor. Sizde niye öyle?
e okul uygulaması var sanırım ama uygulamalar en altta sanki iyi olmamış yani üst taraflarda olsa ve sıralı olsa daha iyi mesela bu forumun sabit konularının gözüktüğü gibi.

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640
e okul uygulaması var sanırım ama uygulamalar en altta sanki iyi olmamış yani üst taraflarda olsa ve sıralı olsa daha iyi mesela bu forumun sabit konularının gözüktüğü gibi.
Temayı kendim yapmaya çalıştım batırdım. Bir tema almam gerekiyor. Başta da belirttiğim gibi çalışmalar halen devam ediyor.

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640
Aynı sorunu yaşayan başka kişiler var mı? Ben 5 cihazda denedim sorun çıkarmadı. Başta da dediğim gibi tema alabilirsem site baştan sona değişecek.

Online tema hazırlama siteleri ile tema mı hazırladın yoksa:(
Hayır. Az olan bilgilerimle yapmaya çalıştım. Ama zaten kendi yapmaya çalıştığım yüklü değil.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,863
Aynı sorunu yaşayan başka kişiler var mı? Ben 5 cihazda denedim sorun çıkarmadı. Başta da dediğim gibi tema alabilirsem site baştan sona değişecek.
Bu arada kendi uygulamalarını da buraya koyabilseydin efsane olurdu ama pc ve mobil bölümü ayrı olması gerekecek.

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640
Bu arada kendi uygulamalarını da buraya koyabilseydin efsane olurdu ama pc ve mobil bölümü ayrı olması gerekecek.
Maalesef bunun için tema gerekecek :(

@GörkemSay hocam nasıl buldunuz sizde de bu sorunlar var mı?

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,863
bu arada güncel haberler kısmını en üstte atıp diğerlerini alt tarafta sıkıştırmak daha iyi olurdu en alta inmek işkence olmaması için.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,863
Ekran Alıntısı.PNG

herşeyi tek erkana sıkıştırmak derken de bunu kastettim mesela bu karede hem sabit konuları hem çevrimiçi yöneticiler hem profilim hem bildirimler hem mesajlar hem ara bölümü hem forun kuralları filan ya da kategörideki konular ve başlıkları vs öyle ama sendekinde tek karede sadece 1 konu var.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
Kim ne derse desin yaşına göre büyük bir adım attın. Başarılarının devamını diliyorum. İstikrarını bozmadığın sürece çok daha güzel şeyler yapacağına inancım var. Word Press ile başlaman site yönetim kolaylığı açısından güzel olmuş. Artık daha ileri süreçte sıfırdan kodlanmış sitelerini de göreceğime inanıyorum. Forum dahil bir çok yerden yapıcı olduğu kadar yıkıcı eleştiriler de alacaksın. Bunlar seni yıldırmasın aksine bu yorumlarda kendi hatalarını da gör ve daha iyi olmaya çabalamaya devam et.

Tema olarak Zerif yerine daha kullanışlı tema bulsan güzel olacak gibi.

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640
Kim ne derse desin yaşına göre büyük bir adım attın. Başarılarının devamını diliyorum. İstikrarını bozmadığın sürece çok daha güzel şeyler yapacağına inancım var. Word Press ile başlaman site yönetim kolaylığı açısından güzel olmuş. Artık daha ileri süreçte sıfırdan kodlanmış sitelerini de göreceğime inanıyorum. Forum dahil bir çok yerden yapıcı olduğu kadar yıkıcı eleştiriler de alacaksın. Bunlar seni yıldırmasın aksine bu yorumlarda kendi hatalarını da gör ve daha iyi olmaya çabalamaya devam et.

Tema olarak Zerif yerine daha kullanışlı tema bulsan güzel olacak gibi.
Yorumlarınız için çok teşekkürler.

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640

Faradaysch

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Merhaba. Bugün mutlu son ile karşınızdayım! Bayadır bir hayalim vardı. Bir sitem olsa ne iyi olurdu derdim. Ve artık var. @Aesir hocam, beni bir wp grubuna kattı onun için çok teşekkür ediyorum. O grupta bir abim bana sponsor oldu ve domain ve hostingimi aldı. Ve artık sitem hazır! Herkese çok teşekkür ediyorum. Sitemi lütfen inceleyin (didik didik). Önerilerinizi yazın. Yakın bir zamanda tema satın alacağım. Sizde tema almama destek olmak için sitemde açılıştaki uygulamanı ekle butonuna tıklayarak sponsor olabilirsiniz.
Site: www.trapplicationcenter.com
(Bu uygulama marketini Romda da kullanacağım.)
Sevinçten adam akıllı yazı yazamamışım :)

Çalışmalar devam ediyor bu arada.

Not: Siteye tema yapmaya çalıştırdım, çöplüğe benzedi. Bende free'ye geçtim :)

Sitede biraz yavaşlık olabilir temadan kaynaklı. Tema alınca düzelecektir.
Xiaomi mi8 lite telefonumdan siteye girdiğim zaman ekranı kaydıramıyorum alt kısma inemiyorum bilgine

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640
Siteye tema alındı. Tüm sorunlar giderildi. Birkaç örnek içerik yüklendi. İnceleyebilirsiniz. Yeniden yorumlar gelsiinnn….