Hayatımı çalan gözlerimi deniz gibi bırakan kadın PART 2

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir süre sonra gökhan adlı arkadaşımın evinde kaldığımız'da şöyle bir konuşma geçmişti aramız'da
Gökhan- Eray cidden aşık mı oldun yoksa, aşık olduğunumu sanıyorsun
Ben- Çok acaip bir duygu gökhan hiç böyle bişey hissetmemiştim, belkide kalbim bekaretini bozdu
G- Olum edebiyat yapma şurda git kızla konuş o zaman aşık olduysan konuyu anlat allah boyuna posuna sesine vermiş aklına vermemişmi
Ben- Olum keşke iş seste, kulakta bitseydi bir kere patavatsızlık yapıp kızın yanına gidip oturdum kıza yazdım lan
Gökhan- Absolute işi yattı o zaman
Ben- Hani kızı ayarlarsam alıcaktın lan !
Gökhan- Senin aklın kalbine mi gitti olum ! kendine gel hem aşığım diyorsun hemde absolute derdindesin sen ne alkolik bir adam çıktın başımıza yakında çakmak gazı felan'da çekersen şaşırmam
Ben- Hadi lan ordan 2 liralık adammıyım ben diyerek. Bilgisayarın başına geçtim ve dertli dertli şarkı dinledim

Bir sonraki gün gökhan ile dolaşmaya çıktığımız'da koca kızılay'da kalbimin bekaretini bozan o kızı gördüm yanına gitmeye çekindim aslın'da ama ne yapacağım konusun'da da gökhana danıştım, gökhan her zamanki gibi git konuş dedi ki ondan'da bu beklenirdi, bu konularda kafasının çalışmadığını anladığım için hemen giresun'da okuyan küçüklük arkadaşıma telefon açtım nasılsın faslı bittik'den sonra akıl danıştım, arkadaşım'dan akıl aldım.Kızın yanına gidip ellerimi havaya açtım
Hatun* Ne yapıyorsun, genemi sen dedi
ben şöyle atıldım konuya; ben dün kaybettim aklımı bugün seni gördüğümde başıma geldi tekrar dedim
hatun* anlaşıldı sen peşimi bırakıcak gibi değilsin dedi ve bana yüzük gösterdi ki
bütün hayallerimin suya düştüğü andı o an kendimi salak gibi hissettik'den sonra sadece özür dileyebildim ve tekrar gökhanın yanına gittim, ilk defa böyle bir şey başıma geliyor ne yapabilirdim ki içimi yedim durdum kendi kendime 2-3 gün Sonrasın'da ise....

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
hala peşindeysen bu kızın sert konuşurum arkadaş haberin olsun.
güzel yazıların/anıların amma yanlış yola gidiyor gibi bu iş.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hala peşindeysen bu kızın sert konuşurum arkadaş haberin olsun.
güzel yazıların/anıların amma yanlış yola gidiyor gibi bu iş.

Arkadaşım bu yazılarım hikaye'dir. Bu olaylar 2-3 sene önce başıma gelmiş olaylardır, size anlatmaya çalıştığım budur, yanlış birşey yapıyorsam affola ve gerçekten forum'dan uzaklaşabilirim.

meryem11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazının devamı ne zaman gelir? en heycanlı yerinde kaldı hikaye :/

meryem11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben teşekkür ederim paylaştığınız için :) merakla bekliyorum..

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yüzük aslında süs yüzüğü adam gelince ters çevirmiş...:)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Arkadaşım bu yazılarım hikaye'dir. Bu olaylar 2-3 sene önce başıma gelmiş olaylardır, size anlatmaya çalıştığım budur, yanlış birşey yapıyorsam affola ve gerçekten forum'dan uzaklaşabilirim.
hocam uzaklaş uzaklaşma buna ben karar veremem. yazılarını da okuyorum hikaye tarzında iyi de.
sadece bana ters geldi sevgilisi varsa eğer yine de kıza askıntı olman.olay bundan ibaret yani :)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hocam uzaklaş uzaklaşma buna ben karar veremem. yazılarını da okuyorum hikaye tarzında iyi de.
sadece bana ters geldi sevgilisi varsa eğer yine de kıza askıntı olman.olay bundan ibaret yani :)

Dostum ön yargıyla yaklaşmasan'da sende diğer arkadaşlar gibi yazdığım'da okusan ? Neden o yüzüğü gösterdi veya kendini neden naza çekiyor bunları anlasan dinlesen hikaye bittiğinde ise bana yorum yapsan :) daha iyi olmaz mı o zaman haklı haksız ayırt edilir :)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=147185]forfandartor[/MENTION] hikayeyi yarım bırakırsan ... sonuçlarına katlanacaksın...:) :) devamını yazda ondan sonra yorumları görelim... :)