Hayatım boyunca böyle güzel bir deneyim yaşamamıştım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan F1kan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Bügün çevre yolunda orta şeritten kontrollü bir şekilde sinyal verip sol şeride geçicektim.
Önce sinyal
Sonra ayna kontrolü ( sol şeritten gelen uzakta bir araç vardı)
Sonra da hızımı arttırıp ortalama 90 km civarı bir hızla sol şeride girdim ve arkamdan araç bana çarptı fakat nasıl oldu da sinyalimi veya beni farketmedi yada kaç km hızla geliyordu 90 km hız sınırı olan yerde de ben 90 km ile giderken bana arkadan çarpabildi. Neyse çarpma anında yere düşüp başımı vurdum ve sürüklendim. Ama o 1 2 saniye sanki saatler sürdü. Bütün sevdiklerim gözümün önüne geldi. Acaba ölücek miyim, sakat mı kalıcam yoksa daha başka bir şey mi olucak diye bir çok şey düşündüm. Yalnızca o 1 2 saniye içinde.

Ama kafamı yere vurduktan sonra ALLAHA binlerce kez şükürler olsun kaskım korudu başımı başım da hiç bir şey yok. Sonra sürüklendim bir süre ve o kadar trafik varken o kadar yoğunken bir aracın beni altına almaması ya da yol kenarında ki demir yerlere çarpmamam... Bilmiyorum. 29 harfi bir araya getirip anlatamıyorum o anki hislerimi ve düşündüklerimin çoğunu.

O kadar olaydan sonra ayağa kalktım. Hiç bir şey hissetmiyorum. Ne ağrı ne sızı. Hiç bir şey.

Hemen ambulans falan çağırdılar. Geldiklerin de soru sormaya başladılar. Ama benim bilincim yerindeydi. Sanki ayağım kaydı düştüm de öyle bir ağırlık vardı üzerimde.
Tabı hormonlar yavaş yavaş azalmaya başlayınca ağrı kendini ele verdi. Ambulansa atladık ve hastaneye gittik. Ama ne kırık ne de çatlak vardı.

Hastanede gerekli şeyler yapıldı. Doktora durumu anlattığım da sadece dirsek ve dizinde ufak tefek hasar var onun dışında sapasağlamsın dedi.
Sonra polislere gerekli açıklamayı yaptım ve şikayetçi olduğumu, bunun kaza değil tam bir işlenen cinayet olduğunu söyledim. O ara zaten kamera kayıtlarından her şey oraya çıkmış ve diğer bilgilendiren ekip, bana çarpan aracın tamamiyle suçlu olduğunu söyledi.

Gelelim şimdi neden ''Hayatım boyunca böyle güzel bir deneyim yaşamamıştım'' diye başlık atmama. Eğer ölümü gerçek anlamda hissedip hala yaşamaya devam ederseniz o süreden sonra bugune kadar yaptığınız bütün planlar ve ya düşüntüğünüz her şeyi değiştirebiliyorsunuz. Ben bunu gördüm. Ve bazen dert ettiğim şeylerin ne kadar gereksiz olduğunu anladım. Çünkü herşeyin bitme durumu varken geri dönmek cidden bu duyguları aktarmak mümkün değil.

Ama şu saatten sonra benim için önemli olan zaman kavramı artık çokta önemli değil. Yaşayamadığım zamanı ben ne yapayım.
Yıllardır motor kullanıyorum. Çok dikkatli bir şekilde hemde. Hiç bir kötü durum yaşamadım. Hem de trafikte beklemıyorum, zaman kazanıyorum diyordum... Ama artık motor sayfasını kapattım. Çok sevdiğim Mt-07'im kullanılmaz hale geldi.

Bende pazartesi gününden itibaren ya Volvo yada Toyata C-HR alıcam. Ve uzun zaman da motor kullanmayı düşünmüyorum. Trafikte beklemeyi, sakat kalmaya ve ya daha kötü durumları yaşamaya tercih ederim.

Siz siz olun sevdiklerinizle dolu dolu yaşayın. Hayatta hiç bir şey sizin sağlığınızdan değerli değildir.
Ve şunu asla unutmayın '' bir musibet ,bin nasihattan iyidir''.

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Allah korumuş, geçmiş olsun.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Çok büyük geçmiş olsun.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Çok büyük geçmiş olsun.
çarpan öküz ne oldu?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Çok büyük geçmiş olsun.
çarpan öküz ne oldu?

Adamın numarasını bulup aradım, teşekkür ettim. Bana bu deneyimi yaşattığı için.
Sonra da en ağır cezayı alması için elimden geleni yapıcağımı söyledim :) Bizim avukat ilgilenecek.

Sonuçta başka biri bu olayı yaşayabilirdi ve hayatını kaybedebilirdi. Böyle bir hata yapıyorsa bedelini ödemeli.
Bir dikkatsizlik masum birinin canına sebep olabilirdi.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Adamın numarasını bulup aradım, teşekkür ettim. Bana bu deneyimi yaşattığı için.
Sonra da en ağır cezayı alması için elimden geleni yapıcağımı söyledim :) Bizim avukat ilgilenecek.

Sonuçta başka biri bu olayı yaşayabilirdi ve hayatını kaybedebilirdi. Böyle bir hata yapıyorsa bedelini ödemeli.
Bir dikkatsizlik masum birinin canına sebep olabilirdi.
dua etmeli senin gibi düzgün birine denk gelmiş ne pisikopatlar var ki onu bulup bacağını levye ile kırardı hatta sıcağı sıcağına gerçekleştirirdi.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Çok geçmiş olsun.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten.
Arada benimde aklıma geliyor ama şu trafik magandalarının korkusundan bir yönden de tırsıyorum. Senin gibi dikkatli kullanırım diyorum ama hödüğün biri gelir ansızın ve hayat biter. Neyse bende baya bir erteleyeyim bu konuyu :)

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Çok geçmiş olsun, tekrar yaşanmaması dileğiyle.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten.
Arada benimde aklıma geliyor ama şu trafik magandalarının korkusundan bir yönden de tırsıyorum. Senin gibi dikkatli kullanırım diyorum ama hödüğün biri gelir ansızın ve hayat biter. Neyse bende baya bir erteleyeyim bu konuyu :)

Eyvallah hocam. Bende normalde full ekipmanla gezerdim. Dün sadece kask vardı. Allah korudu valla
Ne kadar dikkatli olsan da karşı taraf dikkatsizse motor üzerindeyken hayatın pamuk ipliğinde. Şu saatten sonra motora binmeyi düşünmüyorum.
Araba sürerken de motor sürer gibi dikkatlı olucam, olucam ki başka insanların canı yanmasın.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Nasıl bir his olduğunu çok iyi bilirim hemen hemen aynı olayı yaşadım. Her zaman da kendime derim bu hayatın kimseye bir garantisi yok.

Emir Timur

Doçent
Reaksiyon puanı
445
Geçmiş olsun, ikinci bir şans bahşedilmiş adeta.