Hayat Değişir Avea'yla

Hayat Değşir mi Aveayla :)

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Türkcell in çekmedigi daglık bir alanda Avea çekiyordu ama geneli öyle degil tabiki internet yavaşlıgı ve kesilen konuşmalar fazlasıyla oluyor.

Anleti herkez gibi bende beğenmedim berbat olmuş gibisinden seçenekte lazım, logo da çok kötü.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
@M@STER
Anket açıyorsun bari adam akıllı seçenekler koy. Esprili şıklar koy tabi ama mesela ben memnun değilim bu kampanyalarına sinir olmuş durumdayım kızgınlığımı ifade edicem. ne yapayım okuyom ben yaa yı seçip gülücükler mi atayım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Tamamen uygun fiyat sebebiyle yaklaşık 2 ay kadar önce vodafonedan aveaya geçtim en büyük problem kesilen konuşmalar ve internetin aşırı yavaş olması. Telefonla yaklaşık 1 saatlik görüşme yapıyorsam ortalama 2-3 defa konuşma kesiliyor, bir de dikkat ettim 60 dakikalık konuşma dolunca otomatik kesiliyor neden böyle anlamış değilim. İnternet hızına gelince youtube'tan bir video açıldığında ortalama 30sn yüklenmesini bekliyorum, aynı noktada ardarda yapılan hız testlerinde çok büyük değişimler olabiliyor bir denge yok.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
@M@STER
Anket açıyorsun bari adam akıllı seçenekler koy. Esprili şıklar koy tabi ama mesela ben memnun değilim bu kampanyalarına sinir olmuş durumdayım kızgınlığımı ifade edicem. ne yapayım okuyom ben yaa yı seçip gülücükler mi atayım.

konunun aslında alışılageldik bir konu olmadığı, reklam amaçlı bir konu olduğu belli. E olay reklam olunca belli şeyler olmaması normal.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
konunun aslında alışılageldik bir konu olmadığı, reklam amaçlı bir konu olduğu belli. E olay reklam olunca belli şeyler olmaması normal.

Konuda herhangi reklam vs. gibi birşey yoktur baştan söyleyeyim tamamen forumdaki avea kullanıcısı arkdaşların fikirlerini almak, 3 yıl avea da çalıştım mağaza müdürlüğü yaptım genel müdürlükte çalıştım avea nın reklamını yapacak kar edecek bir durumum yok, zaten çalıştığım dönemde de herhangi reklam yapmadım yapmam da bu konu sadece fikir almak için açılmıştır, bende avea kullanıyorum bende sorunlar yaşıyorum ama yapacak birşey yok ucuz etin yahnisi misali dostlar herhangi bir amaç aramayın konu altında

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@M@STER

Adam akıllı seçenekten kastın allah belasını versin,lanet olsun, senin gibi operatörün.... gibi birşey mi istiyorsun onlar olmaz kusura bakma şimdilik bu anketle idare et değişse ne olur değişmezse ne olur seçeneğini işaretle, ileride senin istediğin ama usturuplu seçeneklerle bir anket açarım merak etme dostum içini buraya dök ama adam akıllı olsun

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bütün operatörlerde muhakkak insanların şikayet ettiği bir sorun var sorunsuz olan yok bu kişiden kişiye de değişiyor. mesela ben izmir de avea kullanıyorum çekmeme sorunu hiç yaşamadım internet hızı haricinde bir şikayetim yok ama verdiğim parayı düşünürsek (yıkılan paket kullanıyorum) bence bu çok büyük bir sorun değil...