Hayat Değişir Avea'yla

Hayat Değşir mi Aveayla :)

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Türkiye'nin büyük operatörlerinden Avea Yeni logosu ve imajıyla karşınızda Hayat Değişir Avea'yla ile güncelenen reklam ve tanıtımları ses getirecek gibi..

Bakalım bu değişim Avea müşterileri için faydalı olacak mı? Hep birlikte göreceğiz

Sizin düşünceleriniz neler o zaman buyurun anketimize :)

7E10AFD9D69A464283C627DCFF18B96D.ashx

Yeni reklam filmi

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hay..t d..ği..r av..yl.. zzzzzzz, brrrrr, dıt dıt dııııııt...

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
sırf logo değiştirmekle geçmişini temizleyemezler daha zamana ihtiyacı var

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
İmaj değiştirmek iyidir kötüdür bilemem.
Lakin Şu an Avea şüphesiz en uygun şartları sağlayan Operatör bunuda kabul ediyorum.
Fakat Altyapısında hala eksikleri var,yada çözüm ortaklarını değiştirmesi gerekiyor belkide.
Bende Avea Kullanıyorum,fakat Bir Vodafone daki İnternet performansı kesinlikle yok Avea'da.

t.simsek93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen tam da arkadaşın dediği gibi, bence ankete "hiç bir halt olmaz seçeneği" de eklensin.

Aynen kötülemek gibi olmasın ama ... malatya nın göbeğinde bile 3 diş çektiğini gördüm arasıra 4 e çıkıyor kendisi...zaten internet paketi muaamma 3g si berbat bir sömürgeci... tabi bu sorunlar malatya için geçerli...

fatihizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avea çok güzel de yukarıda ki arkadaşın dediği gibi, internet performansını artırması için çözüm ortaklarını değiştirmesi gerekiyor. Vodafone ve Turkcell cayır cayır Dual Carrier reklamları yaparken Avea, bırak reklam yapmayı iletişim formundan sorulan bu soruya cevap bile veremiyor. Ama, Allah yukarıda en uygun ve en ucuz tarifeler onda.
Hayırlısı olmasını diliyorum özellikle de son kullanıcı olan bizlere

Reaksiyon puanı
10,327
Bundan birkaç yıl önceydi, Turkcell'e beraber ikinci bir hat olarak Avea almıştım.
İstanbul'dan memleketim olan Artvin'e giderken Giresun'u göremeden bitti Avea, oradan ötesi Avea için yurt dışı topraklarıydı sanki...
Dönüşte hattı bir öğrencime verdim ve bir daha Avea ile hiç yoldaşlığımız olmadı.
memleketimin dağlarında bile konuştum Turkcell ile halbuki! :)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Avea faturalı hattım benimde.

Şahsen bu zamana kadar,çekmeme yada başka bir sorunla karşılaşmadım.

İnternet konusunda hız düşümünde çok kötü,1 Mbps deniliyor ama daha fazla düşürülüyor.Hız düşmeden,önce 15-16 Mbps görülüyor.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
bi de şu benım 2 haftadır şebeke gitmesine çözüm bulsaydı...yoksa ben değiştiricem aveayı...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bundan birkaç yıl önceydi, Turkcell'e beraber ikinci bir hat olarak Avea almıştım.
İstanbul'dan memleketim olan Artvin'e giderken Giresun'u göremeden bitti Avea, oradan ötesi Avea için yurt dışı topraklarıydı sanki...
Dönüşte hattı bir öğrencime verdim ve bir daha Avea ile hiç yoldaşlığımız olmadı.
aynen katılıyorum kardeşim antalyaya gittiğinde avea yurt dısındaymış gibi mesaj gelmiş operatör secmesı ıstemiş...

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Logo ile her şey değişmez, AVEA bulunduğumuz semtte kesinlikle konuşturmuyor çekmiyor sıfır sinyal internet ve konuşma sıfır.
vodafone varken avea hiç bir halta yaramaz. bedava hat verseler internet verseler alınmaz, yıllardır böyle geldi böyle gidiyor, yollarda çekmiyor bir çok yerde sinyal sıfır, eskiden sık sık seyahat ederdim tren / otobüs /araba bir çok yerde görüşme yapamazdım.

ben ESKİŞEHİR deyim bulunduğum semtte AVEA iptal daha bir çok semtte AVEA sıfır sinyal, hiç bir halta yaramaz, TURKCELL yada VODAFONE en iyisi şu anda TURKCELL fiyatları kazık VODAFONE en güzeli

Türkiye'nin büyük operatörlerinden Avea Yeni logosu ve imajıyla karşınızda Hayat Değişir Avea'yla ile güncelenen reklam ve tanıtımları ses getirecek gibi..

Bakalım bu değişim Avea müşterileri için faydalı olacak mı? Hep birlikte göreceğiz

Sizin düşünceleriniz neler o zaman buyurun anketimize :)

7E10AFD9D69A464283C627DCFF18B96D.ashx

Yeni reklam filmi

hani bir söz vardır "Zeki MÜREN de bizi görecek mi." bu anketten avea nın da haberi olacak mı yoksa boş yere mi yazıp çiziyoruz.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bende yeni logo bir yerden tanıdık geliyor diyorum. Arkadaş neden herşeti araklamak zorundayız, bir logo yapmak bu kadar zormu.

Google_Wallet_Logo.png

Reaksiyon puanı
10,327
Avea faturalı hattım benimde.

Şahsen bu zamana kadar,çekmeme yada başka bir sorunla karşılaşmadım.

İnternet konusunda hız düşümünde çok kötü,1 Mbps deniliyor ama daha fazla düşürülüyor.Hız düşmeden,önce 15-16 Mbps görülüyor.

aslında avea'nın da sanırım yeteri kadar baz istasyonları mevcut. ne ki, sorun başka bir yerde sanırım, muhtemelen kullandığı teknolojide olabilir. daha uzak mesafelere sinyal gönderebilecek kapasitede olamayabilir baz istasyonları.
[MENTION=269996]Liweru[/MENTION] sen muhtemelen yoğun yerleşik yerlerde yaşıyor olabilirsin, ki bu gibi yerlerde zaten hissetmezsin. ama bunca insan yalan söyleyecek değil elbet. diğer taraftan sadece konuşma alanında değil, internet konusunda da çok yetersiz ve zayıf kalıyor avea.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kesin bir şey diyemem görürlerse iyi olur..

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
aslında avea'nın da sanırım yeteri kadar baz istasyonları mevcut. ne ki, sorun başka bir yerde sanırım, muhtemelen kullandığı teknolojide olabilir. daha uzak mesafelere sinyal gönderebilecek kapasitede olamayabilir baz istasyonları.
@Liweru sen muhtemelen yoğun yerleşik yerlerde yaşıyor olabilirsin, ki bu gibi yerlerde zaten hissetmezsin. ama bunca insan yalan söyleyecek değil elbet. diğer taraftan sadece konuşma alanında değil, internet konusunda da çok yetersiz ve zayıf kalıyor avea.

İnternet konusunda hemfikiriz zaten.

Ama dediğim gibi kendim çekmeme sorunu yaşamadım,şehirde ve köydede.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
eşeğe altın semer vurmuşlar eşek gene bildiğin eşek :D aynı hesap işte :) fiyatları uygun olabilir ama ben faydalanamadıktan sonra bedava verseler o hizmeti gene kabul etmem :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
altın kaplamadan logo yapsan sen yine çekmezsin, çekilmezsin be AveA :D

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Logoyla iş olmaz. Önce bir alt yapısını kuvvetlendirsin.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
aklıma gelmişken
hayat değişir avea değişmez :D

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
zihniyetini değiştirmedikten sonra ister hayat değişsin aveayla isterse ölüm:D

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
avea mı öggghhhhtt benden uzak olsun.

logo değiştirmiş onu bile becerememiş,çakma logo yapmış.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
dünyayı değiştirsin fakat altyapı değişmedikden sonra :FıS:

değişiklik iyidir de biraz daha güzel olabilirdi Logo

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Logodan ziyade başındaki genel müdür ve diğer müdürlerin hepsini kovup yerlerine daha kaliteli hizmet verecek ve müşteri memnuniyetini ön planda tutacak yeni yöneticiler almalılar, müşteri kazıklayarak vede doğru düzgün hizmet veremedikten sonra logoyla reklamla kimseyi kandıramazlar

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Biraz Google Wallet biraz Marshall boya. Bence avea logotype olan güzeldi. Sade ve açık.

dmrc1143

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hayir niye anket secenekleri ya olumlu yada notr. olumsuz bir secenek niye yok? avea'liyim bende ama bu kadar naylon bir hat olamaz. cekmiyor arkadas vallaha billaha benim yasadigim hic bir yerde adam gibi cekmiyor. arkadasimin attigi bir mesajin tam 6 gun sonra geldigi oldu yahu.. boyle bir hat olabilir mi?? arayip sikayet ettigimde orada iste duvarlariniz kalin yok bilmem ne ondan sinyal zayiflamasi var. yok canim, sende... o zaman niye vodafone ve turkcell catir catir cekiyor? bi cek git avea. rakam degil reklam avea.
sadece ucuz bizde ogrenciyizi o yuzden yapacak birsey yok eli mahkum..