- Reaksiyon puanı
- 7,873
Buna tank gibi sağlam diyenler de var Türkiye'de, ondan dolayı sanırsam istiyor olmalısın
Lada Samara olsa güzel olur.
Buna tank gibi sağlam diyenler de var Türkiye'de, ondan dolayı sanırsam istiyor olmalısın
Onca aracın içinde tek isteğin bu mu be konfi... Gerçi sağlam ataçtır o açıdan tartışılmaz.
triger kayışı kopsa bile motor kırılmıyor eski işimde motor yağı simsiyah olan arabanın motoruna eksildikçe 444 yağ katkısı koyup kullanırdık satıldı adamın elinde patlamış 444 koymamış... kendi halinde dayanmalı.Onca aracın içinde tek isteğin bu mu be konfi... Gerçi sağlam ataçtır o açıdan tartışılmaz.
Effff saaaa neeee?Ferrari F8 Ve Tesla Radster'a Hayranım..
Varis bodykitli Evo 10 çok güzel duruyor.Ekli dosyayı görüntüle 109509köpek balığını severim hem denizde hem karada korkutur bakışları arada sırada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Köpek balığı sevsekte efsanenin ywride ayrıEkli dosyayı görüntüle 109511
Evo olsun çamurdan olsunVaris bodykitli Evo 10 çok güzel duruyor.
Dmc doleran mıGeleceğe dönüşü izlemed,m ama özelliklerini bilirim arabanın ondan olsa iyi olurdu
Evo nun duruşu yeterEvo olsun çamurdan olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dmc doleran mı
Evo olmasada lancer alır modifiye artı turbo ile hayalime %80 ulaşırım pahalı hayallerde gözümüz yokBu forumda bu arabaların bir tanesini bile alabilecek üye tanımıyorum ben. Üzgünüm; ama ne yazık ki Türkiye'de yaşıyorsunuz ve bu arabalar, bu ülkede hayal bile değil.
Lancer e 4G63T swap olurmu ?Evo olmasada lancer alır modifiye artı turbo ile hayalime %80 ulaşırım pahalı hayallerde gözümüz yok
Ya bu kasa modifiye edilmek için yaratılmış.Mitsubishi Lancer Evo bir yana diğerleri bir yana ?
Ekli dosyayı görüntüle 109363
Modifiyesiz halide çok güzel duruyor. Hatta modefiyesiz(bodykitsiz) halini daha çok beğeniyorum evo 9 da.Ya bu kasa modifiye edilmek için yaratılmış.
Benimde ilk canlı olarak gördüğüm kasası oydu sanırım dibim düştü ama ben AUDİ'ciyim.Modifiyesiz halide çok güzel duruyor. Hatta modefiyesiz(bodykitsiz) halini daha çok beğeniyorum evo 9 da.
Need For Speed Carbon. Darius'un arabası:Ekli dosyayı görüntüle 109347
Audi LeMans Quattro
Ford Mustang'de olur.Yılann ?? Bunu da ekleyeyim ?
Ekli dosyayı görüntüle 109365
Lexus IS 200/IS 300 ya da Toyota Altezza.Daha imkanlı olan hayalimdeki araba:
Ekli dosyayı görüntüle 109367
İmkansız olan hayalimdeki araba:
Ekli dosyayı görüntüle 109368
Doğru,IS300Lexus IS 200/IS 300 ya da Toyota Altezza.
Hocam ilk fotoğraftaki araba evo 7 değil, Evo 8 o araba.2004 Mitsubishi Lancer Evo 7:
Ekli dosyayı görüntüle 109537
1999 Audi TT:
Ekli dosyayı görüntüle 109538